Reklama

Priamy prenos z udeľovania cien Grammy odvysiela ČT art

Priamy prenos z 57. ročníka najprestížnejších hudobných cien sveta bude z Los Angeles o 2:00 v noci z nedele na pondelok (9.2.2015) prenášať naživo bezplatný kanál českej verejnoprávnej televízie ČT art. Zostrih z neho potom odvysiela 3. marca o 20:20.

Celkom osemdesiattri pozlátených gramofónov, o jeden viac ako vlani, bude rozdaných v Staples Center v Los Angeles na päťdesiatom siedmom výročnom udeľovaní hudobných cien Grammy. Moderátorom slávnostného ceremoniálu bude rapper LL Cool J, ktorý sa tejto úlohy zhostí už štvrtýkrát v rade. Na verejnoprávnom programe ČT art bude prenos simultánne prekladať Dana Hábová, sprievodný komentár zabezpečí hudobný publicista Jan Rejžek.
Pokračovanie nižšie:


ČT art sa systematicky venuje súčasnej hudobnej scéne v celej jej žánrovej šírke,“ hovorí výkonný riaditeľ ČT art Tomáš Motl a dodáva: „Preto som rád, že budeme môcť na svojich obrazovkách v priamom prenose hostiť vôbec najprestížnejší sviatok populárnej hudby, cenu Grammy, ktorá je – s nadsádzkou povedané – matkou všetkých ocenení v hudobnom priemysle. Prostredníctvom Grammy ponúkneme našim divákom živé vystúpenia tých momentálne najlepších a najslávnejších, ale aj najoriginálnejších hudobníkov planéty.

Kanál ČT art je dostupný všetkým zákazníkom satelitnej platformy Skylink ako aj predplatiteľom freeSAT s vlastným satelitným prijímačom, ktorí majú predplatený balíček freeSAT medium. Program vysiela na rovnakej pozícii ako stanica ČT:D.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. … a kanál SIXX, kde do toho nebudú kvákať zbytočne tlmočníci, čiže pre mňa jasná voľba na Grammy noc: SIXX. Odtiaľ budem robiť aj záznam.

Komentáre už nie sú povolené.