Reklama

TV Bratislava a Country no. 1 od zajtra v ponuke SmartTVBoxu

Od zajtra sa rozšíri bezplatná ponuka televíznych programov SmartTVBoxu o dva nové programy. Prvou novinkou v ponuke bude lokálna televízia z hlavného mesta – TV Bratislava a druhou český hudobný kanál Country no. 1 prevádzkovateľa Šlágr TV, spoločnosti Česká Muzika, so zameraním na country hudbu.
Pokračovanie nižšie:


Nové programy budú dostupné všetkým užívateľom SmartTVBoxu od zajtra. Túto informáciu pre náš portál potvrdil aj Vlastimil Lakatoš, vedúci oddelenia IPTV v spoločnosti Antik Telecom. Oba programy by sa mali objaviť v ponuke automaticky. V prípade, že by sa tak nestalo bude nutné obnoviť zdroje cez menu boxu (Menu-Nastavenia-Aktualizácie-Obnova zdrojov).

TIP: Nový Smart TV box – IPTV a DVB-T prijímač v jednom

Smart TV Box je set-top-box vďaka ktorému je možné sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov na celom území Slovenskej republiky, stačí si len zakúpiť zariadenie a pripojiť ho k internetu od ktoréhokoľvek poskytovateľa s rýchlosťou minimálne 2 Mbps. Okrem bezplatného balíka je možné si objednať aj platený MIX balíček, ktorý obsahuje už viac ako 20 televíznych programov, za mesačný poplatok 5,5 € mesačne.

Aktuálna ponuka programov plateného balíčka Mix:
History Channel, Crime and Investigation, Auto Motor und Sport, Sport 5, Dusk!, Retro Music Television, Óčko Gold, Fajnrock, Russian Travel Guide, HD+, Mezzo, Óčko Express HD, MCM TOP, MCM POP, Fun 1, FilmBox, FilmBox Plus, English Club TV, Nickelodeon, MTV, Duck TV a Comedy Central Extra.

Doplnené 17:50: Oba televízne programy už sú dostupné pre všetkých majiteľov SmartTVBoxu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dokedy bude slovenský zákazník podporovať tieto platené „kvalitné stanice“?
    Takýto asi sedí stále pri TV a o týždeň, dva sa mu aj tak táto super ponuka prestane páčiť. A potom to dopadne tak, že verejnoprávna TV nemá práva na vysielanie národných súťaží. Okrem hokeja raz za týždeň. Sme 10 rokov za rakušákmi a 100 rokov za čechmi.

Komentáre už nie sú povolené.