Reklama

Plustelka s novou súťažou pre všetkých predplatiteľov plateného balíčka

Digitálna terestriálna platforma Plustelka v spolupráci s Viasatom pripravila pre všetkých svojich zákazníkov novú súťaž do ktorej budú zaradení všetci zákazníci, ktorí budú mať v posledný septembrový deň (30.9.2014) uhradený aspoň 1 mesiac plateného balíčka Plustelka štandard.
Pokračovanie nižšie:


Zo všetkých zákazníkov, ktorí splnia vyššie uvedenú podmienku vyžrebuje platforma jedného, ktorý získa hlavnú cenu – DVB-T2 televízor a ďalších piatich, ktorí získajú ročné predplatné balíčka Plustelka štandard v hodnote 65,89 EUR úplne zadarmo.

TIP: Zariadenie pre príjem Plustelky je možné zakúpiť do konca septembra so zľavou od 15 až do 30 eur

Prevádzkovateľom platformy Plustelka je spoločnosť Towerhome, dcérska spoločnosť Towercomu. Platforma ponúka štyri neplatené televízne programy ČT1, ČT2, Slovak Sport.TV 1 a TV LUX, ako aj deväť platených (voliteľných) programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice za 5,99 eur mesačne. Všetky programy (aj neplatené) vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a sú kódované systémom IRDETO. Pre príjem je preto potrebné jedno z dostupných prijímacích zariadení (CAM modul Plustelka, prijímač Zircon T3000 Plustelka či samostatná dekódovacia karta).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nový majiteľ bude chcieť investované peniaze rýchlo späť, takže zázraky nečakajme.

  2. Je to pekne ale ma to jednu chybu ,pol Slovenska nema mux1a4. Pre príjem je preto potrebné jedno z dostupných prijímacích zariadení (CAM modul Plustelka, prijímač Zircon T3000 Plustelka či samostatná dekódovacia karta). ALE HLAVNE SIGNAL.Bez signalu su tieto zariadenia iba kopa srotu.

  3. A hlavne nepouzivat izbovu antenu alebo polske sito, aj v takej Prievidzi signal 1. muxu je len treba kupit dobru antenu + nizkosumovy zosik a otocit antenu na Krizavu pripadne najst odraz od kopcov. Ako je to so 4. muxom v tejto oblasti neviem.

  4. V PD chytíš aj mux4.Má silnejší signál ako mux1.Všetky 4 muxy v PD chytíš z Krížavy..Ale je to na hranici stabilného príjmu.V okr.Prievidza sú dva DVB-T vysielače-ani jeden nešíri mux1a 4.Na Slovensku je stále slabá info kampaň a reklama na anténu / DVB-T / Voľnú telku / Plustelku.Stretávam sa s tým každý deň.

Komentáre už nie sú povolené.