Reklama

Zariadenie pre príjem Plustelky je možné zakúpiť do konca septembra so zľavou od 15 až do 30 eur

Počas septembra môžu získať noví zákazníci Plustelky zariadenia pre príjem so zľavou od 15 do 30 €. Pre získanie zľavy si však musí zákazník objednať minimálne aspoň na 3 mesiace platenú ponuku platformy. Akcia platí do vyčerpania zásob, alebo do 30. septembra 2014.

Zľavu 15 € s ceny koncového zariadenia získa zákazník, ktorý si kúpi jeden z dekódovacích modulov Plustelky (SMIT či Strong) a zároveň si u predajcu predplatí platenú ponuku programov minimálne na 3 mesiace v hodnote 17,97 €. Podmienkou je tiež aj registrácia zariadenia priamo na predajni.
Pokračovanie nižšie:


V prípade, že má zákazník záujem o digitálny terestriálny prijímač Zircon T3000 Plustelka (DVB-T2) môže získať zľavu z koncovej ceny zariadenia až 30 € s DPH. Podmienkou pre získanie zľavy je podobne ako v prípade CAM modulu, predplatenie platenej ponuky programov minimálne na 3 mesiace v hodnote 17,97 €.

Počas akcie zostáva v platnosti aj štandardné 1-mesačné promo, takže objednané obdobie na dotovaných zariadeniach začne plynúť až po štandardnom promo období, t.j. 3+1 mesiac.

Akciu je možné využiť u vybraných predajcov s aktivačným webom.

Viac informácii o Plustelke môžete získať na našej špeciálnej podstránke.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hned by som si to objednal ale najprv by som musel mat signal .

  2. Toto už je úplné zúfalstvo, snaha, ako prilákať divákov na platené mazanice. A ešte, nie vo všetkých TV modul Smith funguje.

  3. Akurat zvazujem kupu, len neviem aky modul kupit. Strong je teda lepsi ako Smit?

  4. Ak spustili Plustelku, tak sa moduly predavali. Predali sme cca 20 kusov Smit modulov a z toho viac ako polovina bola reklamovana od zakaznikov. Takze Smity uz ani nepredavame.

  5. Akosi nám to DVB-T na Slovensku nenapreduje , celoplošných zdarma programov málo , aj tie nemôžu ísť do miestných MUXov .
    Miestne MUXy poloprázdne , lebo za distribúciu je treba platiť a nikto z malých televízií nemá prebytok eur.
    Hotová katastrofa a v Česku to napreduje , ako je to možné ???
    Kde je chyba , prečo je tak málo diskúsie o tom ???

  6. To je zlava. Odpustim ti 15€, ked mi zaplatis 17,97€…

  7. mne modul smit funguje bez problemov skusal som ho v staršom panasonicu aj v novom sony tv

Komentáre už nie sú povolené.