Reklama

TV JOJ tento týždeň odvysiela 5-dielny seriál Vikingovia

Komerčná televízia JOJ pripravila pre všetkých svojich divákov, ako aj fanúšikov historických programov veľkolepý týždeň Vikingov. Od dnes 13. januára až do piatka 17. januára si budú môcť diváci vychutnať 5-dielny seriál Vikingovia vždy so začiatkom o 20:20.

Živelná historická dráma Vikings z americkej káblovky History Channel je plná napätia, akcie, bojov, stredovekej lásky a skvelých hereckých výkonov,“ prezradil PR manažér TV JOJ Michal Pilip. Príbeh je postavený na námete epickej ságy vikingského kráľa Ragnara Lodbroka. Stvárnil ho Travis Fimmel, austrálsky herec a bývalý model pre Calvina Kleina, ktorý si okrem iného zahral ikonického Tarzana.
Pokračovanie nižšie:

Dej sa odohráva v Škandinávii v 9. storočí. Divákovi prináša výpravné prerozprávanie severských ság o Ragnarovi, jeho vikingských spolubojovníkoch a rodinných vzťahoch. Produkcia deviatich epizód sa odohrávala najmä v Írsku, ktoré ponúka jedinečné exteriéry,“ informovala televízia v tlačovej správe.

Seriál pochádza z pera Micheala Hirsta, ktorý potvrdil svoje majstrovstvo v historickej dráme v známych seriáloch ako Tudorovci alebo Borgiovci.

Vikingovia premiérou v USA zaujali pozornosť viac ako 6 miliónov divákov. Podľa oficiálnej tlačovej správy History Channel je seriál najsledovanejšou káblovou novinkou minulého roka.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Seriál má častí 9 len televízia JOJ odvysiela po 2 časti naraz a štvrtok dokonca 3 časti.

  2. Hrozný seriál. to už je lepší hraný dokument na Viasate …

  3. Je to najlepší seriál od kedy som na svete.Konečne dačo nové,len som prekvapený že je tak málo častí.

  4. Konečne niečo iné ako tie zvyčajné sračky typu Búrlivé víno, Klan, či Dedičstvo… Tlieskam Joj- ke konečne niečo poriadne aspoň na týždeň 🙂

  5. Vinikajuce,len kedy pôjdu ďalšie časti,nemalochybu,lepši ako panelak

  6. Zaujímavý aj poučný seriál, dúfam, že bude mať pokračovanie, keďže koniec vyznel ako začiatok. Konečne sa bolo na čo pozerať na rozdiel od mnohých prázdnych seriálov, ktorých často jedinou ,,prednosťou“ je módna poplatnosť sprostým výrazom… Nemožno sa potom čudovať, že mladí používajú vulgarizmy namiesto interpunkcie….

  7. Moc pěkný seriál. Čekám jen, kdy bude pokračování.

  8. Normalne som nahnevany ze nie su dalsie casti … divne to skoncilo to je pravda urcite to chc pokracovanie …

  9. vinikajuci film len ma zarazil cudni koniec ,,kedi bude pokracovanie..

  10. Nie som serialova maniačka, pri serialoch skor zaspavam ale tento ma naozaj zaujal až do konca a chcelo by to naozaj pokracovanie. Velmi sa mi pačil, po dlhom čase nieco zaujimave a na to že je to serial tak aj vymakane.

  11. Super serial, len ten zaver…Ak je aj druha seria, tak by ju mohli dat skor ako na dalsie Vianoce.

  12. Súhlasím,že konečne niečo pozerateľné na komerčnej Tv, až na tie nekonečné reklamy v hlavnom vysielacom čase. Po prvých dieloch som si preto radšej nahral raňajšie reprízy,ktoré už boli bez reklám.Mám však, na základe skúseností s Joj-kou,ale aj Markízou, veľké obavy, že Vikingov II. sa tak skoro nedočkáme,alebo to bude až po takej dlhej dobe, že už budeme úplne mimo deja.

  13. Super historický serial je to oveľa lepšie ako trápny o ničom hovoriaci panelak . Ďakujem tv joj. Dufam že nás opäť prekvapi a u vedie pokracovanie VIKINGS alebo serial podobneho druhu.

  14. veľmi zaujímavý a super seriál konečne od jojky. veľmi sa mi to páčilo na čakám druhú časť.

Komentáre už nie sú povolené.