Reklama

Towercom prezradil koľko sa v priemere týždenne registruje zariadení pre príjem Plustelky

Digitálna terestriálna platforma Plustelka, ktorá ponúka programy bez mesačných poplatkov, ako aj platené programy je oficiálne dostupná od 1. mája 2013. Prevádzkovateľom platformy je spoločnosť Towerhome, dcérska spoločnosť Towercomu, ktorá zabezpečuje okrem iného aj prevádzku vysielačov. Pre príjem platformy, okrem terestriálnej antény, je potrebné aj jedno z prijímacích zariadení. Každé zariadenie je najskôr potrebné pre bezproblémový príjem aktivovať a neskôr aj registrovať.
Pokračovanie nižšie:

Na základe údajov, ktoré prezentovali zástupcovia prevádzkovateľa Plustelky na tohto týždňovom stretnutí s predajcami je známe, že aj bez väčšej marketingovej kampane sa v priemere zaregistruje takmer 100 zariadení pre príjem Plustelky týždenne. Ak teda počítame, že Plustelka je oficiálne dostupná od mája, tak na konci septembra tohto roku bolo zaregistrovaných už približne 2000 zariadení pre príjem terestriálnej platformy Plustelka. Koľko z nich si predpláca platenú programovú ponuku známe nie je.

TIP: Plustelka chce do budúcnosti rozšíriť ponuku o nový extra balík programov

Plustelka ponúka v súčastnosti tri kódované programy bez mesačných poplatkov – ČT1, ČT2, TV Lux a deväť platených programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice, ktoré si môžu zákazníci kedykoľvek predplatiť. Navyše s kanálmi Plustelky majú zákazníci prístup aj k nekódovaným programom (Voľná telka) Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Markíza, TA3, Joj, Plus, Doma, Wau, Dajto, Fooor a Senzi TV. Celkovo tak môžu zákazníci Plustelky sledovať cez anténu až 24 televíznych programov z toho jeden je vo vysokom rozlíšení. Do budúcnosti by sa mala ponuka programov rozšíriť o ďalšie programy, ktoré budú súčasťou programového balíčka Plustelka Extra.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. „100 zariadení pre príjem Plustelky týždenne“ – veľmi slušný výsledok ku kolapsu

  2. skoda ze ten balicek Plustelka Extra chcu spustit v miestnych multiplexoch 🙁

  3. Ako si to myslel s balíkom Plustelka Extra , že do regionálnych MUXov ???

  4. Miestne MUXy majú dnes voľné kapacity , takmer všade vysielajú regionálni vysielatelia sami , načo sú potom MUXy???
    Mohli byť MONOPLEXY, aspoň by ušetrili na technologií.
    Už je spústa frekvencií pridelených , no niet toho , kto by prispel finančne za účasť v MUXe.

Komentáre už nie sú povolené.