Reklama

Plustelka chce do budúcnosti rozšíriť ponuku o nový extra balík programov

Spoločnosť Towercom plánuje v priebehu budúceho roka spustiť nový extra balík programov v rámci terestriálnej platformy Plustelka. Dnes o tom informovali vybraných predajcov zástupcovia spoločnosti. Keďže však kapacita súčasného štvrtého multiplexu (MUX4), ktorý platforma využíva je zaplnená na maximum, plánuje Towercom individuálne dokoordinovať nové frekvencie. Nové vysielače by mali byť vo forme lokálnych multiplexov vo vybraných mestách, vďaka čomu sa bude môcť ponuka programov Plustelky rozšíriť o nové programy.
Pokračovanie nižšie:

Novou ponukou programov Extra chce Towercom zacieliť na inú cieľovú skupinu ako je to v prípade súčasných programov, ktoré sú súčasťou Plustelky. Extra balíček by mal byť zacielený pre náročnejších zákazníkov, ktorí preferujú kvalitnejšie vysielanie vo forme HD vysielania či interaktívne služby. Nie je vylúčené, že spoločnosť pre rozširovanie kapacity Plustelky začne u nových vysielačov využívať už nový štandard DVB-T2.

Ešte tento rok by mal do ponuky prijímacích zariadení Plustelky pribudnúť nový terestriálny DVB-T2 prijímač značky Strong. Zákazníci tak budú mať už na výber z dvoch bez kartových CI+ modulov (Smit, Strong), z dvoch bez kartových set-top-boxov (Zircon a Strong) a samostatnej prístupovej karty (Plustelka Irdeto).

Terestriálna platforma Plustelka ponúka v súčastnosti tri kódované programy bez mesačných poplatkov – ČT1, ČT2, TV Lux a deväť platených programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice, ktoré si môžu zákazníci kedykoľvek predplatiť. Navyše s kanálmi Plustelky majú zákazníci prístup aj k nekódovaným programom (Voľná telka) Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Markíza, TA3, Joj, Plus, Doma, Wau, Dajto, Fooor a Senzi TV. Celkovo tak môžu zákazníci Plustelky sledovať cez anténu až 24 televíznych programov z toho jeden je vo vysokom rozlíšení.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zaujímavé.DVB-T2 skončí max v mestách ako BA,BB,KE.Musím upozorniť,že dodnes 10.10.2013 je okr.Prievidza stále bez mux1+mux4-žiadny signál…

  2. hľadám partnera pre mesto PD
    za účelom prevádzky lokálneho DVB-T multiplexu

Komentáre už nie sú povolené.