Reklama

TV Markíza: S neposlušnými deťmi už dnes večer zatočia Najprísnejší rodičia

Už dnes večer, vo štvrtok 14. februára 2013 o 20:20, obohatí programovú štruktúru televízie Markíza nová reality šou Najprísnejší rodičia.

Ide o formát o neposlušných deťoch a vzorových rodinách. Nezvládnuteľní tínedžeri vo veku od 13 do 17 rokov prežijú v každej časti týždeň v novej rodine s prísnymi pravidlami výchovy. Kamery budú sledovať proces zmeny ich správania.

Formát je plný silných emócií a dramatických situácií, avšak vždy s pozitívnym odkazom. Prostredia pre deti sú vyberané v kontraste k ich domácemu, nejde však prioritne o sociálny kontrast, ale o kontrast výchovy a prostredia (mesto a vidiek, podnikatelia a farmári…).
Pokračovanie nižšie:

V prvej časti diváci spoznajú Sandru a Antona, dve drzé deti z bratislavského sídliska, ktoré sa vďaka svojmu správaniu a negatívnemu vzťahu k škole rútia do čiernej budúcnosti.

Pätnásťročnú Sandru vychováva teta, s mamou sa stretávať nechce. Na ulici je šéfka detského gangu, kde je korunovanou kráľovnou a v škole už trikrát prepadla. Sandra si všade robí, čo chce. Jediné, čo ju trochu baví, je spev.

Anton býva s mamou a otčimom, jeho vlastný otec je bezdomovec. Hoci má len 13 rokov, v škole je vulgárny voči učiteľom, na ulici sa stále bije. Nemá žiadne záujmy a učiť sa nechce. Chýba mu tvrdá otcovská ruka a pevný vzor.

Sandra a Anton prichádzajú na „prevýchovu“ do rodiny Betákovcov, ktorá žije na veľkom statku s množstvom exotických zvierat. Otec Bertrám je dušou aj telom odovzdaný farmár a vegetarián. Mama Marika je pedantná učiteľka v materskej škôlke. Okrem statku sa starajú o svoje tri deti a dvoch mladých pomocníkov.

Formát s originálnym názvom World’s Strictest Parents vyvinula britská spoločnosť TwentyTwenty Televison a od 1. septembra 2008 ho s úspechom až dodnes vysiela stanica BBC Three. Lokalizované verzie odvtedy vznikli v Amerike, Austrálii, Nemecku, Dánsku či Poľsku.

Reality šou Najprísnejší rodičia na základe zmluvy s Warner Bros. International Television Production Limited pre TV Markíza vyrába dvorná produkčná spoločnosť MediaPro Entertainment Slovakia.



(TS TV Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Ďalšie „prepotrebné“ opičenie sa, nič ale sami nevedia vytvoriť „najsledovanejší“, pch!

Komentáre už nie sú povolené.