Reklama

Koncert pre britskú kráľovnú naživo exkluzívne na Jednotke

Koncert pre kráľovnú v Buckinghamskom paláci je súčasťou osláv diamantového jubilea /60 rokov/ nástupu na trón súčasnej britskej kráľovnej Alžbety II. Jednotka odvysiela tento slávnostný koncert v priamom prenose v pondelok 4. júna 2012 o 20.20 hod.

Alžbeta II. nastúpila na britský panovnícky trón po smrti jej otca kráľa Juraja v roku 1952, o rok neskôr bola oficiálne korunovaná. Je najdlhšie panujúcim monarchom na starom kontinente a druhou najdlhšie panujúcou panovníčkou na svete. Oslávte toto diamantové výročie anglickej kráľovnej Alžbety II. v Londýne spolu s Jednotkou týmto jedinečným koncertom, na ktorom sa hudobníci z Británie a celého Commonwealthu predstavia na veľkom pódiu v okolí Buckinghamského paláca.
Pokračovanie nižšie:


Cieľom koncertu je predstaviť hviezdy z každého desaťročia vlády britskej kráľovnej Alžbety II. BBC a spoluorganizátor Gary Barlow zo skupiny Take That pripravili program zložený naozaj z veľkých mien svetovej hudobnej scény ako napríklad Paul McCartney, Cliff Richard, Stevie Wonder, Kylie Minogue, Robbie Williams, Elton John, Tom Jones, Annie Lennox, Shirley Bassey, Jessie J a Madness. Paul McCartney, Stevie Wonder, Kylie Minogue, Robbie Williams, Shirley Bassey, Alfie Boe, Jools Holland, Jessie J, JLS, Elton John, Tom Jones, Lang Lang, Annie Lennox, Madness, Cliff RichardPaul McCartney, Stevie Wonder, Kylie Minogue, Robbie Williams, Shirley Bassey, Alfie Boe, Jools Holland, Jessie J, JLS, Elton John, Tom Jones, Lang Lang, Annie Lennox, Madness, Cliff Richard

BBC rozdala desaťtisíc vstupeniek pre záujemcov z celého Spojeného kráľovstva. Organizátormi podujatia sú Buckinghamský palác, BBC a hudobník Gary Barlow. Architekt Mark Fisher navrhol vonkajšie pódium pred palácom okolo pamätníka kráľovnej Viktórie tak, aby sa z pódia šírili zlaté lúče a vejáre okolo pamätníka, zatiaľ čo projekcie budú svietiť na palác a jeho okolie.

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.