Reklama

Nová vedomostná súťaž Taxík od 21. januára na Jednotke

Rozhlas a televízia Slovenska uvádza v sobotu 21. januára o 18-tej hodine v premiére na Jednotke STV novú vedomostnú súťaž Taxík. V úlohe moderátora a vodiča taxíka v jednej osobe vystupuje Peter Kočiš.
Pokračovanie nižšie:


Ide o mimoriadne úspešný formát, ktorý zabral v každej krajine, kde bol lokalizovaný. Je to vedomostná súťaž, pričom otázky kladie práve moderátor a vodič taxíka v jednej osobe. Program zábavno-súťažnou formou rozširuje vedomosti televíznych divákov.

Našim zámerom je prinášať programy s pridanou hodnotou. To sú také, pri ktorých sa diváci nielen zabavia, ale okrem toho sa aj aspoň v niečom poučia a program im ponúkne návod zorientovať sa v spleti často protichodných informácií,“ povedal riaditeľ Sekcie programu RTVS, organizačnej zložky STV Andrej Miklánek.

Obľúbený moderátor Slovenskej televízie je vodičom taxíka, do ktorého môže ktokoľvek na ulici nastúpiť a využiť ho na prepravu do cieľa svojej cesty. Je to jediný taxík, za ktorý pasažier neplatí a do cieľa svojej cesty ho moderátor dovezie len vtedy, ak správne odpovie počas jazdy na súťažné otázky, navyše za každú správnu odpoveď dostáva sumu, ktorú mu v prípade správnych odpovedí moderátor – taxikár na záver vyplatí. Ak súťažiaci správne odpovedali až do cieľa svojej cesty, dostávajú od moderátora ponuku na zdvojnásobenie svojej dovtedy nahranej sumy. Ak túto ponuku odmietnu, moderátor im vyplatí dovtedy nahranú sumu. Ak ponuku prijmú, ale odpovedia nesprávne, celú dovtedy nahranú sumu strácajú. Ak ponuku príjmu a odpovedia správne, moderátor im v hotovosti vyplatí dvojnásobok dovtedy nahranej sumy.

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Týmto sa prihlasujem do zaujímavej súťaže Taxík.

    Ing. Kamil Schön v. r.

Komentáre už nie sú povolené.