Reklama

Filmový a seriálový program zadarmo počas decembra v DVB-T2

Počas mesiaca december pripravila terestriálna platforma Plustelka spoločne s vysielateľom AMC Networks Inc. pre všetkých divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény, novú ochutnávku. Po novembrovom promo vysielaní, kedy boli sprístupnené nekódovane (FTA) stanice JOJ Cinema HD a Sport 1, tak bude možné prijímať najbližšie týždne cez anténu FTA filmovú a seriálovú stanicu AMC.
Pokračovanie nižšie:

AMC je bežne súčasťou 4. multiplexu, ktorý už vysiela v štandarde DVB-T2. Program je šírený v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Po ukončení ochutnávky bude k dispozícii opäť iba predplatiteľom platformy Plustelka.

Počas decembra ponúkne AMC premiérovú štvrtú sezónu seriálu Killing Eve. Okrem toho nebudú chýbať ani filmy ako Scary Movie 5 (2013), Konec dní (1999), Únos (2011), Grinch (2000) či Umučení Krista (2004). Vždy aktuálny program nielen stanice AMC môžete nájsť v TV programe.

Kompletný zoznam DVB-T, DVB-T2 a DAB+ vysielačov aj s ich presnou polohou na mape, môžete nájsť v sekcii Vysielače. Nechýba tam ani zoznam šírených programov s detailnými technickými parametrami. Vysielače sa zobrazia po kliknutí na vybraný multiplex.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. AMC je najlepsia filmova stanica v Plustelke lebo nie je zahtena reklamou ako slovenske stanice.

    Mohli by nieco nove priniest aj pre predplatitelov Plustelky, napriklad pridat stanicu Dajto aj HD rozliseni lebo tam chodia filmy aj sportove prenosy.

  2. Dnes od rána niekoľko hodín nefungoval DVB-T/2 vysielač Prešov – Šibená hora, bol bez signálu, asi nejaká porucha kvôli sneženiu…

Komentáre už nie sú povolené.