Reklama

Telekom oznámil viaceré novinky a zmeny v TV službách, pridá aj Canal+ Action HD

Slovak Telekom dnes oznámil, že od 1. marca 2023 zaradí do ponuky novú televíznu stanicu Canal+ Action vo vysokom rozlíšení (HD), ktorá odštartuje oficiálne 28. februára 2023. Novinka bude dostupná ako pre klientov Magio Sat, tak aj Magio TV a Magio Go od balíka L.
Pokračovanie nižšie:

Canal+ Action sa zameria výlučne na akčné filmy a seriály. Svoje miesto v programe budú mať ako európska tvorba, tak klasika s Brucom Willisom, Jasonom Stathamom a ďalšími obľúbenými tvárami. Okrem toho bude Canal+ Action vysielať konferenčné prenosy z anglickej futbalovej Premier League. Televízny program stanice môžete nájsť už teraz v sekcii TV program.

Okrem toho sa v ponuke internetovej služby Magio Go objavia tiež dva hudobné kanály MTV Live a iConcert. Obe hudobné stanice budú v HD kvalite. MTV Live získajú predplatitelia balíka M (Hudba a deti) a iConcert bude súčasťou najvyššieho balíka XL.

Od marca nečaká klientov Slovak Telekomu však iba rozširovanie ponuky. Naopak z ponuky vypadnú všetky tri stanice AXN. „TV stanice AXN, AXN Black a AXN White už nebudú dostupné v televíznej programovej ponuke z dôvodu vypršania zmluvy na distribúciu,“ uviedol Slovak Telekom. Stanice AXN tak už od marca 2023 nebudú súčasťou žiadnej TV služby Telekomu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Konečne sú v ponuke MTV Live aj iConcerts aj na Magio Go. Tak IPTV má teraz pre mňa snáď len význam možností nahrávania na HDD a teda neobmedzené ponechanie nahrávok, programová ponuka je už aj na Go. Ak by sa malo prechádzať na Magio Go, tak ostávam v Telekome aj naďalej…

    1. Nevysiela náhodou axn seriály? Myslím, že pomedzi ne idú reklamy. Tie seriály idú aj na Markíza, Markíza krimi, Dajto, JOJ, JOJ Plus, prípadne WAU. A taktiež na českých staniciach – Prima krimi, prípadne Prima cool. Neviem síce presne, čo tam ide na tom AXN, ale sú to viac menej tie isté seriály, ako aj na našich programoch. A náhrada??? Canal+ action. A ten ide na rozdiel od AXN bez reklamy. Mohli by inak zaradiť ešte MTV Germany do ponuky, nemal by byť problém pre XL balík, nakoľko sú tam všetky ostatné MTV a keď môžu byť české stanice neoficiálne, tak nemecká verzia MTV môže byť neoficiálne tiež, ak sú v balíku všetky ostatné dostupné u nás a idú bez reklamy, principiálne by to nemal byť problém ešte keď ide MTV Germany FTA cez satelit. Ale to je iba tip, čo by mohli zaradiť ešte a ešte prípadne aj NICK Music…

    2. A kanál + bude len od balíčka L pri magio tv, o chvíľu budeme sledovať len tri stan8ce

  2. A cena ostane ta ista abo este visia.Nech sa znizi aj cena.

  3. A nejaka nahrada za zobrane stanice nic …???hlavne ze cena zostane rovnaka ak nie este väcsia cena …. zoberem xy stanic pridam jednu….no super!!!!☹️☹️☹️

  4. Žiadna škoda AXN,samá reklama,každý film a každý serial, čo vysiela, prerušuje reklamou !

    1. Ja by som zrušil Markízu a Jojku tie televízie by mi vôbec nechýbali. To čo visielaju je hnoj.

  5. Prídeme aj o ďalšie tv programy. české programy pôjdu dole z obrazoviek Prima plus , Max, cool , zoom , love, . Dôvodu že tv Markíza Jojka nechcú aby sa vysielali. Orange už tv programy český balík sú vypnuté.

    1. Naozaj? Neviem preco maju poslednu dobu ti „hore“ chut vsetkych len plasit a sirit strach a paniku.

      Markiza a Joj skusaju co mozu len aby mali viac. Ale prichadza doba ked im budu zisky a sledovanost klesat. Klasicka Tv uz nema buducnost a nova generacia ma ine navyky.

      Uz tu bola kauza CT Sport a ako to skoncilo? Nakoniec aj Skylink ho vratil spat.

    2. A hoci by aj vypli české stanice, tak aj by mi to bolo jedno. Jediné čo sledujem je Deluxe Music, MTV 00s, jediné ešte keď si pustím rodinné prípady, pochovaní za domom na Markíze, s to všetko, a ostatné má nezaujíma.

  6. Ked skončia česke stanice nepotrebujem ani tie ostatne odhkasim a bude axn nevadi furt tam chodi nejaky serial bulharsky ci rumunsky

    1. Presne tak som rozobnuty aj ja ak skončia česke tv stanice už nebudem potrebovať ani tv.

    1. @ Dusan 22.02.2023 o 16:48 :

      A toto scifi zaručují podle tebe kteří operátoři. Probuď se prosím už ze snu protože jakýkoliv operátor má v podmínkách jasně uvedeno že neručí ra programovou nabídku a má uvedeno to že se může kdykoliv změnit.
      Nemáš teda pravdu v tom změna stanic ze strany operátora je porušení smlouvy!!!
      Možeš sa v tomto případě klidně aj soudit, nebo si stěžovat na lampárně a podobně a stejně ti to nebude nic platné a nic nepochodíš!!!

      viz.: 5.2. Poskytovateľ má najmä právo:
      5.2.1. zmeniť rozsah poskytovanej služby Skylink,
      najmä jednostranne meniť skladbu programov v jednotlivých balíčkoch bez toho, aby to bol Poskytovateľ
      povinný osobitne oznamovať Užívateľovi. Programy
      v jednotlivých balíčkoch sú špecifikované v prehľade
      programov jednotlivých balíčkov na webových stránkach https://www.skylink.sk/programova-ponuka
      a riadia sa aktuálnou programovou ponukou v dobe
      využívania služieb;

      Za další kde má např. Skylink uveden že má v nabídce pro Slovensko všechny stanice od skupiny Primy kromě jejich hlavní sanice „Prima TV“, všechny stanice od České televize a podobně?

      Pokud vím tak Skylink má z českých kódovaných stanic pro Slovensko uvedené jen tyto stanice:

      1. ČT 1 HD (+ ČT 1 Brno HD a ČT 1 Ostrava HD),
      2. ČT 2 HD,
      3. CS Mystery,
      4. Mňam TV
      5. Sport 5,
      6. CNN Prima NEWS HD,
      7. Šláger Originál.
      8. Šláger Muzika,
      9. RETRO Music TV

      a dále už jen ještě navíc dvě mezinárodní verze verze pro Slovensko od Primy s Novou

      10. Nova International,
      11. Prima PLUS HD

      Takže Skylink z českých stanic pro Slovensko kromě ČT 1 s ČT 2 vlastně nenabízí lautr nic.

  7. Ak si ma televízia Joj a Markíza zvýšiť sledovanosť tým že si podmieňuje vypnúť najsledovanejšie české stanice ,tak je na omyle ,pretože to čo ponúkajú každodenné vo svojom vysielaní je obsahovo ,žánrov a umelecký na takej nízkej úrovni že im nepomôže ani bojkot a zablokovanie konkurencie .

  8. Prepáčte,ale to čo vysiela Markíza a Jojka sa už nedá pozerať. To,že zrušili Česke programy je nehorázne. Asi zmenim operátora a odídem s Orange.

  9. A prečo nezruší Čt1 a Čt2,tieto stanice majú licenciu na vysielanie na Slovensku? Zrušili ste stanice,ktoré majú ďaleko lepšiu sledovanosť ako to čo ponúkajú naši.Preto rušite konkurenciu

  10. Dúfam že nezrušíte české primy. Tie sledujeme s manželkou najviac a ak by sa zrušili, tak s telekomom končím a zaplatím si lepšiu TV s českými TV.

    1. Dúfam že áno zložiť české televízie na Slovensku vo všetkých operátorov slovenskích české televízie

  11. Som sklamaná,čo všetko sa tu mení pre ľudí kvôli politike:Zakazujú ,aby sme sledovali české stanice?Veď ja pozerám seriály,romantické-Prima Love napr.Všetci ochorieme z vojnových filmov a podobných im.Mala som rada st.Viasat History-kedysi vysielali historiu z Anglicka,Francúzska-teraz vojnové Nemecko,Hitler a pod.CHoré mozgy.

    1. To nie je kvôli politike, ale kvôli nenažranosti Narkózy a Hnojky. A na tom, že vraj všetci ochoriete z vojnových filmov, som sa dobre zasmial. 😀 Vráť sa trošku do reality, vo vlastnom záujme.

    2. Navrhujem balik markiza joj za 3e a kto chce nech si zaplati. Zaujimave ze madarske baliky existuju a na slovensku milion ludi rozumie madarsčine zaujimavé. No a da sa to pozriet aj ked nerozumies. Takze je to hlupi argument

  12. AXN mi bude chýbať, niektoré seriály napr. francúzke naše TV nedávajú.
    Nahradiť to akčnými filmami, ktoré sa opakujú úplne všade nie je dostatočné – financie sú vysoké, ktoré platíme.
    Seriály slovenských televízií, hlavne tie akože komediálne sú samá vulgarita a preto ich vôbec nepozeráme.
    No uvidíme ako nám vynahradia to, čo vezmú.

  13. ceske stanice za nejaky cas zrusia, ale dolezite je aby isla od telekomu reklama s sudruhom bezakom

  14. Telekomu doporučujem vyradit stanice markíza a joj.Ta ich diktatúra nepozná hranice.Radšej nech ponechajú cz stanice.Myslím si,že väčšina národa tie primitívne tv nebude oplakavať!!!!

    1. Väčšina národa na tie žumpy práveže v kuse čumí, preto si môžu toto všetko dovoľovať. Mrdkíza najprv odíde z FTA DVB-T, zdôvodní to tým, že pozemná telka je bez perspektívy a odsúdená na zánik. O pol roka sa do tej istej pozemnej DVB-T vráti – ale už spoplatnená! Zrazu tá mŕtva terestriálna platforma nie je až taká zlá, keď sa z nej dá vyžmýkať nejaké euro… A dá si podmienky, že napríklad ČT v Plustelke už nebude FTV (free to view), čím dá ďalšiu podpásovku aj tým divákom, ktorí na tú žumpu Mrdkízu zvysoka kašlú. Potom začne zdierať nehorázne poplatky od operátorov – a operátori namiesto toho, aby spravili základný balík bez tejto chamtivej skupiny, pustia do gatí a zvýšia ceny paušálne. Hnojka sa samozrejme k vyberaniu výpalného ochotne pridáva. A potom aj TA3. Človek by sa rehotal, keby mu z toho nebolo na zvracanie. Mrdkíza aj s Jojkou samozrejme nezabudnú u politikov lobovať, aby mohli vysielať viac reklamy, hoci platená Mrdkíza by ako „prémiová“ (pardon za výraz, ale podľa tých nehoráznych poplatkov by mala byť!) mala mať podiel reklamy práveže menší, desátníku, ku**a menší, menší, menší! Samozrejme, dosiahnu svoje a reklamy je už toľko, že kvôli nej obsah ani nevidieť. Potom začnú rýpať do českých staníc – najprv musí odísť skupina Nova a hlavná Prima. A teraz zvyšok. Možno niekto namietne, že žiadna škoda, ale jednak ide o princíp (zvyšovať si týmto sledovanosť svojho bezcenného balastu je totálne hlúpe a podlé) a po druhé, staníc ako Nova Cinema či Prima Zoom a Max škoda je, podľa mňa. No skrátka biznis model, ktorý funguje jedine na krásnom svojstojnom Slovensku, kde si zákazníci nechajú na hlave drevo rúbať a kde si teľce sami zvolia svojho mäsiara! Nemci majú také krásne porekadlo: nur die allerdümmste Kälber wählen sich ihren Metzger selber. Nemčúr, ktorý toto úslovie vymyslel, musel dobre poznať našu krajinku…

    2. TV stanice ktoré by mali zrušiť sú tv narkóza a tv hnojnica, za mňa úplne zbytočné televízie !

  15. Pravdepodobne prejdem k druhému TV operátorovi pretože ORANGE zrušilo viacero českých staníc za čo sa môžem poďakovať Narkóze a Hnojke. Niečo hrozné čo tieto dve TV. stanice dávajú.Uplny odpad. Najlepšie by bolo keby tieto stanice vypli z TV ponuky.

    1. MTV Germany je v ponuke, stačí mať monoblock duo, teda Astra 1 a Astra 3. Potom budeš mať aj SAT 1, PRO7 ,RTL ALEBO Sport 1 de, a podobne

    2. Môžeš skúsiť Skylink, UPC neodporúčam a Telekom sa vyjadril že zvažuje čo ďalej s českými stanicami. Ja osobne by som prestal platiť / zrušil zmluvu.

      Alebo je ešte Lepšia Tv. Je vela možnosti treba si vybrat

  16. Jeden príspevok z inej diskusie:

    ČESKÉ TV stanice !

    JOJ a Markíza by mali spoločne vybudovať na Slovensku sieť rušičiek, ktoré by rušili sledovanie českých TV.
    Sú s tým predsa skúsenosti. Za socializmu sme mali rušičky Rádia Slobodná Európa, Voice of Amerika atď.
    Takéto riešenie zabezpečí hladké a nerušené sledovanie reklám, ktoré síce občas preruší voľajaká nežiadúca vložka
    (TV noviny, zábavný program, prípadne film) ale majitelia JOJ a Markíza sa budú konečne tešiť z konkurenčného víťazstva !
    Prajem veľa úspechov a radosť a príchod ďalších TV divákov.
    S pozdravom Jelopate.

  17. MTV Germany je v ponuke, stačí mať monoblock duo, teda Astra 1 a Astra 3. Potom budeš mať aj SAT 1, PRO7 ,RTL ALEBO Sport 1 de, a podobne

Komentáre už nie sú povolené.