Reklama

Lepšia.TV sprístupnila vybrané spravodajské TV pre všetkých zadarmo, aj pre nezákazníkov

Internetová služba Lepšia.TV/Lepší.TV sa rozhodla s ohľadom na aktuálnu situáciu na Ukrajine poskytnúť pre všetkých divákov, zákazníkov aj nezákazníkov, vysielanie domácich a zahraničných spravodajských staníc prostredníctvom internetu zadarmo.
Pokračovanie nižšie:

V rámci bezplatného prístupu môžu diváci sledovať jednoducho prostredníctvom internetu spravodajské kanály Ukraina 24, UA TV, ČT24, CNN International, ako aj novú slovenskú RTVS :24, alebo maďarskú M1. Okrem živého vysielanie tiež môžu diváci využívať aj archív vysielania a to až 100 dní spätne.

Pre prístup k spravodajskému vysielaniu zadarmo sa diváci nemusia ani registrovať, stačí iba navštíviť tento odkaz: https://www.lepsi.tv/onlinetv/zpravyzdarma?lang=sk

Internetovú službu Lepšia.TV/Lepší.TV môže využívať ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Cena základného balíka s archívom stojí 3,49 €/mesiac. Špeciálna aplikácia je k dispozícii pre Smart TV, PC či mobilné zariadenia. Okrem toho ponúka operátor aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Kompletný zoznam staníc nielen Lepšia.TV je dostupný v sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Spravodajské tv teraz nepozerám.Radšej si pustím šport alebo prírodopisny dokument.

  2. archiv na 100 dni je taka chumajina ako traky zo zubnej nite, posluzi, ale je to nezmysel

  3. Prečo to nespustia aj v app na smart tv .. človek by si to aspon vyskúšal .. takže takéto sprístupnenie je o ničom

Komentáre už nie sú povolené.