Reklama

Zmeny v DIGI TV, Magio TV a Magio Sat: DIGI Sporty končia, pribudnú nové kanály aj s Ligou majstrov

Slovak Telekom dnes oznámil viaceré novinky. Asi najväčším prekvapením je koniec kanálov DIGI Sport. Všetky zmeny súvisia so štartom nových športových staníc Nova Sport 3 a Nova Sport 4, ktoré získali vysielacie práva na viacero futbalových súťaží, vrátane Ligy majstrov UEFA. Telekom a DIGI zaradia obe novinky do svojich ponúk od štartu vysielania a to 13. augusta 2021. Okrem toho pribudne k súčasnému Premier Sport navyše aj kanál Premier Sport 2, ktorý bude prevádzkovať český operátor O2.
Pokračovanie nižšie:

Po trojročnej odmlke sa tak vráti pre zákazníkov Slovak Telekomu a DIGI Slovakia najlepšia futbalová liga na svete. Prvé zápasy si budú môcť vychutnať už v predkole play-off v utorok 17. a stredu 18. augusta 2021. Skupinová fáza začína v utorok 14. septembra 2021. Diváci budú môcť sledovať zápasy v utorok i v stredu na viacerých kanáloch súbežne.

Stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4 neponúknu však iba Ligu majstrov, ale aj taliansku Serie A, nemeckú Bundesligu či španielsku La Liga. Prvé zápasy nemeckej Bundesligy a španielskej La Ligy štartujú už v piatok 13. augusta 2021, talianska Serie A štartuje o týždeň neskôr.

V súvislosti s uvedenými novinkami a zaradením nových TV kanálov dôjde k ukončeniu vysielania športových staníc DIGI Sport. Klienti Telekomu a DIGI Slovakia však o obľúbené športové súťaže neprídu, lebo budú presunuté na nové TV kanály (Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4), ktoré vzniknú po 13. auguste 2021. Čo sa týka anglickej Premier League, tak tá zostáva ešte minimálne jeden rok na stanici Premier Sport.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. majstrou 😀

    ten majster = majstrov

    Ten kto píše články, by toto mal ovládať…

  2. Akosi nechápem načo bude Premier Sport 2. Veď všetko bude na Nova Sportoch.

    1. Liga majstrov tam bude. V utorok majú prvú voľbu, v stredu tuším tretiu

  3. Klienti Telekomu a DIGI Slovakia však o obľúbené športové súťaže neprídu, lebo budú presunuté na nové TV kanály (Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4), ktoré vzniknú po 13. auguste 2021. – ja podľa tohto chápem tak, že aj na premier sport 2 pôjdu tie súťaže nie len LM

  4. A čo anglická liga? Tú som tam akosi nenašiel! Moja chyba?

  5. Aj ja pozerám, ale MTV. Awards. Video Music Awards, European Music Awards, a tiež Brit Awards, ale to na ITV.

  6. anglickú ligu majú ešte rok potom prechádza na skylink ak sa náhodou nedohodnu čo pochybujem

  7. To sa samé prehodila tie nové športové kanale

  8. No, hlavne ze bude sport v rozliseni UHD 4K!

  9. DIGI web site:

    LIGA MAJSTROV NA DIGI

    Atraktívne zápasy najprestížnejšej klubovej súťaže sveta UEFA Ligy majstrov budú vysielané na 3 nových športových programoch: Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. V súvislosti so zaradením nových TV kanálov dôjde k ukončeniu vysielania staníc Digi Sport 1-3.

    Vzhľadom na prémiový obsah budú tieto kanály zaradené do balíčka Premium už od 14,60 € mesačne. V balíčku Premium zákazníci okrem najlepšieho svetového športu a prémiového futbalu nájdu viac než stovku televíznych programov pre celú rodinu. Oproti základnému balíku Štandard tu nájdete navyše 40 televíznych programov.
    NAJLEPŠÍ SVETOVÝ FUTBAL ZOSTÁVA NA DIGI

    V našej športovej ponuke nájdete aj naďalej všetky európske súťaže: taliansku Serie A, nemeckú Bundesligu a španielsku La Ligu, ktoré budú spolu s UEFA Ligou majstrov vysielané na troch nových programoch. Na výrobe nových programov sa bude podieľať skúsený tím expertov z DIGI Slovakia. Premier League zákazníci nájdu aj naďalej na programe Premier Sport.

  10. Keď niekto nepotrebuje divákov, nech sa páči, prechádzam na streamy, tam si môžem vybrať ktorý zápas chcem pozerať

  11. Tak ako som si myslel,Orange sa prepočital a ukradnutej ligymajstrov sa musel vzdat,lebo divaci sa na ich Orange sport vy.rali…super

    1. Áno, Pomaranč sa prepočítal a dostal po nose, dobre mu tak. Ale LM neukradol, máš chaos v pojmoch.

  12. Dufam ze uz zapasy nebude komentovat ten statista Lukacik.Ten je uz horsi ako Merciak.V poslednej dobe ked komentoval anglicku ligu som zvuk daval na minimum.Absolutne.ma nezaujima akou nohou dal gol pred dvadsiatimi rokmi nejaky hrac alebo ako pred dvadsiatimi rokmi hralo nejake muzstvo.Ten zufalec ked uz vycerpa vsetky internetove data tak zacne vypocitavat s kym sa stretne muzstvo xy v najblizsich kolach.Na Sporte je jeden cesky komentator ktoreho je radost pocuvat pri futbalovych prenosoch.Vyjadruje sa k dianiu na ihrisku a nezatazuje divaka statistikami.Toto robia len neschopni komentatori

    1. A čo tie trápne novotvary typu obaľovačka. To kerý ťuťmák kedy vymyslel.Existovali vždy len krútené centre alebo krútené strely, alebo falšované strely, prípadne banánové Platiniho zakrútené strely z priamych kopov. Keď ešte exisotvale staré veľké VSS v 70-tych rokoch,tak keď šiel Morjo /Ondrej Daňko/ kopať priamy kop,tak sme na ňho kričali. „Morjo kruťaťa“.Keď počujem povedať výtečníka, že krásne obalil, tak sa mi nožík vo vrecku otvára. Pokiaľ viem, existuje len obaľovač jablčný, čiže červík v jablku, alebo sa obaľujú rezne v muke, struhanke a vajíčku. Akože čo obalil pri strele,vzduch ?
      Alebo najväčší výtečník z Digisporte Marek Skáčik. Najobľúbenejší futbalový termín je u ňho nákop.To kto kedy vymyslel takéto hlúpe a trápne slovo.Ani v slovníku som také slovo nenašiel.Už tí mladí kotňaci komentátori,ktorí s prepačením hovno vedia o futbale /až na pár svetlých výnimek/, nevedia čo od rozkoše? To ich nikto nekontroluje,čo tam drístajú? Nákop je už pre nich všetko, strela,center, je im to jedno.
      Alebo novotvary štadiónov kultových mužstiev.
      Čo svet svetom stoji, vždy to bol Anfield Road, a nie na Anfielde,Anfield a pod.
      Taktiež Camp Nou.Nikdy.Sledujem futbal 55 rokov od svojich 5tich,ale vždy to bol Nou Camp. Jeden blb to prehodil a teraz sa každý za ním opičí. To nie je nejaký aspoň jeden starši futbalový komentátor na Slovensku,ktorý by vedel riadne,fundovane komentovať futbal? Ako napr. v Čechách Štěpán Škorpil. Tí mladí su všetci ako jeden,nikto sa ničím nelíši.To boli časy Karla Poláka,Víta Holubca,Dalibora Zárubu,alebo hoci aj Ivana Lacka. A tí nemalí žiaden internet,všetko si zisťovali sami,zapisovali, odkladali športovú tlač atd…A to bola prieršť informácií a fundovaných komentárov.Týchto súčasných sopliakov si nik nikdy ani nezapamätá. Je ich jak hadov,ale nik nie je ničím originálny. Šak sa ani nedivím,ked ich vek je možno medzi 20-25 rokov.Čo tí môžu o športe vedieť,keďa sa ešte len včera z vajca vyliahli…

    2. Peťo: jazyk sa neustále vyvíja, novotvary v slangu vznikajú každú chvíľu a niektoré sa presunú aj do médií. Ani mne sa niektoré nepáčia, ale tvoj problém zrejme bude celkom iný – si mrzutý starý chren, ktorý si myslí, že za jeho mladých čias bolo všetko lepšie. Pritom „kotňak“, „kruťať“ (nie „kruťak“?) a „výtečník“ sú presne také novotvary, aké kritizuješ. Teda za čias, keď si chodil s Tutanchamónom na ZŠ, to boli novotvary, aby som bol presný. 😛 A predstav si, že 25-ročný „kotňak“ toho môže naozaj vedieť o športe (a vlastne o čomkoľvek) viac, ako niekto, kto 55 rokov čumel na bedňu.

  13. merčiaka nezaujima kto je pri lopte , desať hračov si vymeni loptu a on rozprava čo bolo pred 10 rokmi, hamba, alebo žrd zabranila golu a čo ked by tam

    nebola ? to by bol gol,

Komentáre už nie sú povolené.