Reklama

Klienti Orange TV budú mať prístup k Lige majstrov aj naďalej, operátor pridáva tri nové športové kanály

Zákazníci Orange TV môžu aj v ďalších sezónach sledovať Ligu majstrov. Okrem toho im pribudne aj nemecký, španielsky či taliansky vrcholový futbal. Operátor zaraďuje do ponuky tri nové športové stanice Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Všetky budú v HD kvalite. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk budú novinky iba v IPTV a OTT službe. Pre predplatiteľov satelitnej služby dostupné nebudú.
Pokračovanie nižšie:

Športoví fanúšikovia tak budú môcť okrem Ligy majstrov UEFA sledovať aj ďalšie prémiové súťaže ako nemecká Bundesliga, španielska La Liga či talianska Serie A.

Našim dlhodobým cieľom v oblasti televízie je poskytovať zákazníkom vysoko kvalitný televízny obsah, z ktorého si bude môcť vybrať každý – či už ide o milovníkov filmov, dokumentov, o obsah pre detského diváka či diváka hľadajúceho prémiový športový kontent. Aj preto sme radi, že naši zákazníci budú môcť aj v nasledujúcich rokoch naďalej sledovať tie najkvalitnejšie športové podujatia vrátane Ligy majstrov či iných národných vrcholových podujatí,“ približuje Martin Hromkovič, riaditeľ B2C marketingu a značky spoločnosti Orange.

V prémiovom balíku Orange Šport zákazníkom automaticky pribudne stanica Premier Sport 2. Balík Super Šport+ obohatia Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Ceny balíkov sa nemenia. Mesačný poplatok za balík Orange Šport je 3 eurá a za kompletný balík Super Šport+ zaplatí zákazník mesačne 6 eur.

BalíkStanice
Orange ŠportArena Sport 1
Arena Sport 2
Nova Sport 1
Nova Sport 2
Premier Sport
Premier Sport 2
Super Šport+Arena Sport 1
Arena Sport 2
Nova Sport 1
Nova Sport 2
Premier Sport
Golf Channel
Extreme Sport Channel
Premier Sport 2
Nova Sport 3
Nova Sport 4
Sport 1
Sport 2

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A co Skylink? Aj tam chcem Nova Sport 3 a 4. Ved absolutne nic ine okrem sportu sa v TV neda pozerat, ale ze absolutne nic.
    A celkovo, tieto telekomunikacne firmy su uplne skostnatele, ziadne informovanie? Pre Zive.sk alebo DSL.sk sa nikto z nich nevyjadruje, max tak ‚Budeme informovat v tlacovych spravach‘.
    Nemohli sa siritelia s tymito novymi sportovymi stanicami dohodnut uz pred zaciatkom futbalovej ligy?

    1. No to ano, ale co zvysok. Orange az teraz. Skylink to bombasticky oznami v Decembri? Alebo nikdy.. alebo..?
      Ved pre Nova Sport 3 a 4 /cize pre Markizu/ by bolo najlepsie aby ich sirilo co najviac providerov.

    2. Preco si myslis, ze vsetci maju mat vsetko? Aka by to bola konkurencia ak by vsetci mali vsetko rovnake? Cim by si sa chcel odlisit od konkurencie? Su aj divaci a nie je ich malo, ktorych sport absolutne nezaujima. Ti su mozno aj u Skylinku. Ti co chcu sledovat napr. futbal a tenis su uz niekolko rokov inde. A ver tomu, ze Skylink to vie a pokles ich zakaznicka databaza zaznamenala.
      A ako chces o zmenach informovat? Budes sirit vo verejnosti bludy, ked nemas podpisane zmluvy o sireni? Ked nemas dohodnute vsetko nemas dohodnute nic.
      Ako sportovemu divakovi sa Ti divim, ze Ta nejaky Skylink este zaujima.

  2. @Igor: „Preco si myslis, ze vsetci maju mat vsetko?“
    tomuto nerozumiem, netvrdim ze maju mat vsetci vsetko. Ale info by potesilo ‚Nie, nerisime, nerokujeme‘ alebo ‚Ano, snazime sa‘

    Zvysok prispevku je len balast, ano, nie kazdy koho zaujima sport bude menit providerov kazde 2 roky /rsp. ked vyprsia prava na prenosy/. IPTV maju mozno v meste, tam kde nieje optika je len DVB-S a napr. ja a minimalne dalsi ludia co poznam prdia na presuvanie paraboly.

    1. Na čo Ti je vyjadrenie o tom či rokujú či sa snažia. To Ti je stále na nič keď nevieš presný termín ani nemáš istotu že programy zaradia.
      Veď práve všetci ktorí chcú šport sú už niekoľko rokov inde a nemusia nič riešiť ani otáčať paraboly, pretože „športoví“ provideri si zabezpečili aj nové športové kanály.
      Ja nepredpokladám, že Skylink v dohľadnej dobe zaradí nové športové kanály, pretože exkluzívne kanály chce kodovat len vo Viaccess a Nagre.

  3. Peter
    čo sa týka športu tak od Skylinku rýchlo utekaj preč, týchto kanálov sa u nich nedočkáš, to mi ver.

  4. @Igor:
    tak este raz a pomaly a po lopate: Ja ako zakaznik Skylinku o tie kanaly zaujem mam a chcem vediet ci s nimi mozem ratat.
    Doslo? Podarilo sa?

  5. p. riaditeľ, veľká vďaka za takéto rozhodnutie.

Komentáre už nie sú povolené.