Reklama

Orange TV: Hokejová extraliga aj MS v hokeji dočasne pre všetkých zákazníkov

Všetci klienti Orange TV, ktorí využívajú službu prostredníctvom IPTV či internetu (OTT), získali od utorka 2. apríla 2024 prístup k športovej stanici JOJ Šport. Špeciálna promo akcia nie je však dostupná pre klientov satelitnej služby Skylink TV pre Orange, ktorú poskytuje operátor v spolupráci so spoločnosťou Canal+ Luxembourg.
Pokračovanie nižšie:

Vďaka promo akcii budú môcť sledovať všetci zákazníci Orange TV nielen vyvrcholenie domácej hokejovej Tipos Extraligy či blížiace sa MS v hokeji, ale aj množstvo iných prenosov, ktoré JOJ Šport ponúka. Podľa dostupných informácií bude JOJ Šport dostupná dočasne v balíku Základná TV až do konca mája 2024. Od júna budú mať k programu prístup opäť iba klienti s aktivovanými balíkmi Stredná TV a Prémiová TV.

Aktuálny program nielen športovej stanice JOJ Šport môžete nájsť na SatelitnáTV.sk v sekcii TV program.

Balík Discovery Extra už za poplatok

V tomto týždni skončila pre klientov Orange TV ochutnávka staníc z doplnkového balíka Discovery Extra, ktorý mali dočasne aktivovaný všetci od januára. K programom Animal Planet HD, ID HD, Travel Channel HD a Food Network HD tak majú prístup už iba užívatelia s aktivovaným balíkom Discovery Extra, ktorý bežne stojí 1,50 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aspoň tam, no veľa starších ľudí má terestriál a tam sa zabudlo na hokej 🙁 takže cez anténu bez plustelky žiaden hokej, tak nech zoberiem štatistiky skoro 12% slovákov nebude pozerať slovenský hokej

    1. Ale bude. Ja počítam, že reprezentáciu dajú na Plusku.

    2. Rado bude na dvb-t MS v hokeji, na Joj a Joj plus,už to bolo písané a kto má Plustelku ako ja, na Joj Športe HD,ale tipujem že v máji bude Joj Šport HD odkódovaná.

    3. Chudáci diváci dvb-t. Boli zvyknutí sledovať MS hokej, futbal v HD na RTVS a teraz na JOJke v SD mazanici. Osobne by som to takto nesledoval 🙁

    4. Joko má asi staré dáta. Ak je JOJ ŠPORT HD HEVC mazanica v DVB-T2, tak potom čo bude v Orange?
      Ja zapnem TV Zdarma aplikáciu v Android TV a ČT Sport s iným komentárom.
      Osobne by som predražený Orange, ktorý vypína české TV hneď ako JOJ a Markíza písknu NE-SLE-DO-VAL a NE-PLA-TIL.

    5. L17 Čítaj pozorne. Písal som o JOJke v SD, nie o joj šport v DVB-T. Ten kto využíva len voľnú telku nemá prístup k joj šport hd, ale minulé roky mohol sledovať tieto významné športové udalosti v terestriali v HD cez RTVS. Reagoval som na iného diskutujuceho, ktorý písal, že možno Jojka pustí našu repre na joj alebo pluske. Situáciu v sk dvb-t netreba vôbec sledovať pretože sa dlhodobo nemení. Z bezplatného dvb-t sa buď odchádza (Markíza a spol.) alebo sa vysiela tak ako na začiatku teda v SD/MPEG-2 (joj group). Jediní kto prešli v celoplošných sieťach do hd fta sú RTVS a Lux.

  2. Vedenie RTVS by malo zato, že nezabezpečilo MS v hokeji niesť zodpovednosť… zápasy národných mužstiev by mala vysielať verejnoprávna tv… bez debaty. Vyhovárať sa na drahé vysielacie práva je smiešne, lebo v prípade populárnych MS s vysokou sledovanosťou, by bola návratnosť 100% a ešte by aj zarobili.

    1. To vedenie tam už dávno nie je. Návratnosť by bola 100%? Toto ma zaujíma. Ak máš detailnú analýzu, sem s ňou.

    2. Imper
      Návratnosť investícií v športových právach rovná sa sledovanosť krát reklamné spoty atď. Sledovanosť nie je problém, ale ten druhý parameter je v prípade RTVS značne limitovaný, pretože musia dodržovať reštrikcie v početnosti a dĺžke reklamných časov a sponzorských príspevkov. Komerčné tv sú na tom lepšie a preto môžu mať plusovú návratnosť. RTVS zvyšujúce sa platby za práva nemôže pokryť zo svojho rozpočtu, keďže sa vyše 12 rokov koncesionárske poplatky nemenili. Kedysi to ešte nakupovala za verejnoprávne tv EBU vo veľkom balíku za lepšiu cenu ale tie časy sú už dávno preč.

  3. Pekne gesto pre hokejovych fanusikov. Ale tam to konci.
    OrangeTV som zrusil 01/23 = 1 mesiac predtym ako bleskurychlo vypol vsetky ceske TV. (Okrem zakladnych CT1+2, 24 a CNN Prima News).
    V podstate mi z nich nema kto co ponuknut. Kedysi som si platil UPC Komfort Plus tak 10 rokov dozadu – zlate casy ked tam bola este aj Nova a Nova Cinema.. Teraz mam UPC Klasik s HBO (aj HBO max) a Skylink CZSK. Mam strykov UPC modul na ozivenie,chytil sa, on ma UPc Komfort.. ale nie je tam nic co by stalo za to pozerat..
    OrangeTV.. stale neviem co by musel ponuknut, aby som sa vratil.. (optricky net a pausal od nich mam nadalej..)

Komentáre už nie sú povolené.