Reklama

Lepšia.TV vykompenzuje klientom posledné výpadky služby

Prevádzkovateľ internetovej služby Lepšia.TV (Lepší.TV) sa rozhodol vykompenzovať svojim klientom posledné výpadky služby, ktoré spôsobila podľa operátora porucha hlavného aj záložného disku.
Pokračovanie nižšie:

Podnikli sme rôzne kroky a opatrenia na to, aby ste si mohli užiť Vianoce a mali zaručené pokojné sledovanie nie len po dobu sviatkov, ale aj kedykoľvek po nich. Jedno z opatrení bolo pridanie nového servera a zvýšenie kapacity pripojenia o 20 Gb / s. Naviac sa urobili ďalšie potrebné zásahy a zálohy,“ informuje predplatiteľov operátor.

Ako prejav ospravedlnenia za výpadky bude klientom umožnené využívať službu na dvoch zariadeniach súčasne dočasne zadarmo. Podľa informácií, ktoré máme k dispozícii, budú môcť využívať užívatelia, túto inak platenú službu zadarmo, v období od 23. do 31. decembra 2020. Aktivovaná by im mala byť automaticky.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Regio Visielac bobrov co je s ním visiela vipli nedarí sa zistiť

    1. Ty si zo Šariša ? ! ? Lebo v šarišskom nárečí sa používa pri písaní všade mäkké i…

    2. Ale okrem mäkkého i to so šarišským dialektom vôbec nič nemá.

  2. LepšiuTV sprevádzajú výpadky a záseky od nepamäti. Vyskúšal som …,ale NIE- ďakujem.

  3. Za výpadky, ktoré trvajú už celé mesiace, dajú na týždeň bonus, ktorý majú iní operátori v základe zadarmo ako samozrejmosť… Ešte teraz sa rehocem.

    1. Ja som to chcel.Ale aspon som sa neulakomil na túto službu.Prihlasil som sa do sledovanie tv túto službu každý chváli.

Komentáre už nie sú povolené.