Reklama

Towercom: Mimoriadne odstávky vysielačov z dôvodu navyšovania výkonu

Towercom naplánoval na začiatok septembra niekoľko mimoriadnych odstávok DVB-T vysielačov. Prvé dve odstávky sa týkajú druhého a tretieho multiplexu, na vysielači Námestovo-Magurka. Dôvodom je navýšenie ich vysielacieho výkonu. O aké konkrétne navýšenie ma ísť, ale aktuálne nie je známe, podrobnosti zisťujeme.
Pokračovanie nižšie:


Odstávky na vysielacom stredisku Námestovo-Magurka sú naplánované na stredu 6. septembra 2017, od 00:00 do 03:00, v prípade druhého multiplexu, a od 03:00 do 06:00 pri treťom multiplexe.

Druhý a tretí multiplex z vysielača Námestovo-Magurka vysiela aktuálne s maximálnym povoleným výkonom 20 kW.

V poradí tretia mimoriadna odstávka je naplánovaná na 22. septembra a to na televíznom prevádzači Holíč. Dôvodom je prerušenie dodávky elektrickej energie. Z uvedeného dôvodu nebude možné prijímať signál druhého a tretieho multiplexu v čase od 09:00 do 12:00.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Druhý a tretí MUX v Námestove na Magurke vysiela v pohode, čo sa už nedá povedať o prvom, teraz len uberú z výkonu prvého, aby sa to javilo ako posilnenie a so štvrtým MUXom budú rátať do budúcnosti, ako mi to píšu už 3 roky. 🙂

  2. 4.mux naďalej katastrofálne pokrytie-neodporúčam túto službu,výpadky…..Odporúčam satelit/kábel/IPTV.

    1. Keď máš problém so set-top boxom Zircon T3000HD, že ti vypadáva, trhá, kockuje alebo mrzne obraz, tak im napíš do Towercomu alebo Plustelky, aby Ti poslali Aktualizačné kľúče, aby si si aktualizoval set-top box.

    2. Ako kde. Ja mám mux4 zo štyroch vysielačov bez výpadkov… BA,NR,BS a NM

Komentáre už nie sú povolené.