Reklama

Magio Sat vyradil z ponuky dva programy

Telekom vyradil z ponuky svojej satelitnej služby Magio Sat dva televízne programy v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Diváci nemôžu od dnes prijímať program pre dospelých Private TV a vzdelávací kanál Da Vinci Learning.
Pokračovanie nižšie:


Kanál Da Vinci Learning nebol lokalizovaný a preto mal aj nízku sledovanosť. Kanál pre dospelých Private TV sme vymenili za kanál Eroxxx – zákazníci tak získali kanál s rovnakým zameraním, ktorý vysiela po celý deň,“ komentoval vyradenie staníc, pre náš portál SatelitnáTV.sk, hovorca Telekomu Peter Gálik.

Private TV bol k dispozícii predplatiteľom od variantu M, Da Vinci Learning vyššieho XL. V Magio boxoch sa erotický program nachádzal na pozícii číslo 200, Da Vinci Learning na predvoľbe 30. Aktuálne sú obe tieto pozície voľné.

Da Vinci Learning preberal Telekom z kapacity UPC DTH. Private TV šíri operátor aj po vyradení z Magio Sat na svojom prenajatom transpondéri, s frekvenciou 12 607 MHz, pre predplatiteľov DIGI TV CZ. Kódovací systém Conax (CAID: 0B1C) je však už z programu odpojený.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hej telekomáci v tom vyraďovaní pokračujte, želáme si to, lebo aspoň tým vyčistíte raster zanesený SD balastom, prípadne inými nelokalizovanými stanicami (Short). Nevyhovárajte sa stále, že sa niečo nedá, konkurencia je dávno pred vami, len vy musíte spať na vavrínoch!!

  2. a buďe ňejaka na hrada za ťie dve staňice za private tv a za Da vinci Learning

Komentáre už nie sú povolené.