Reklama

Markíza odvysiela prenosy z ME futbalistov do 21 rokov

Televízia Markíza získala vysielacie práva na Majstrovstvá Európy futbalistov do 21 rokov, ktoré sa uskutočnia od 16. do 30. júna 2017 v susednom Poľsku. Slovenský komerčný vysielateľ prinesie prenosy na staniciach Markíza a Dajto.

Po sedemnástich rokoch sa na kontinentálnom futbalovom šampionáte predstaví aj reprezentácia Slovenska. Na turnaji sa okrem výberu Pavla Hapala zúčastnia aj futbalové tímy Poľska, Švédska, Anglicka, Portugalska, Srbska, Španielska, Macedónska, Talianska, Nemecka, Česka a Dánska.
Pokračovanie nižšie:


Divákom ponúkneme všetkých 21 zápasov, z toho až 18 v priamom prenose a 3 zo záznamu, pričom otvárací súboj s domácim výberom Poľska odvysielame v piatok 16. júna 2017 na Markíze. Priaznivcom futbalu ponúkneme okrem priamych prenosov aj reportáže z prípravy našich hráčov, zo zákulisia samotného šampionátu, či reakcie trénerov a hráčov po zápasoch našej reprezentácie,“ povedal Martin Lisý, vedúci športovej redakcie TV Markíza.

Majstrovstvá Európy do 21 rokov sú pre mladých hráčov kľúčovým prechodom medzi mládežníckym futbalom a vrcholnou medzinárodnou scénou. V minulosti už veľa hviezd ukázalo svoj nesporný talent práve na tejto úrovni.

V Poľsku bude mať príležitosť zažiariť viac hráčov než kedykoľvek predtým, keďže prvýkrát sa predstaví až dvanásť mužstiev. Mladí „sokolíci“ sa pod vedením trénera Pavla Hapala predstavia v skupine A spolu s domácimi Poliakmi, obhajcami titulu zo Švédska a Anglickom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Podľa mňa by futbalová federácia nemala predávať práva na majstrovstvá Európy (sveta) v akomkoľvek športe plateným televíziám. Keď si pozriem práva na športové prenosy v ČR, tak platená televízia má výlučné práva na Africký pohár, ale nie na majstrovstvá sveta, či Európy.

    cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_majitel%C5%AF_televizn%C3%ADch_pr%C3%A1v_na_sportovn%C3%AD_p%C5%99enosy_v_%C4%8CR

    Mnohí diváci budú túto udalosť nútení sledovať na českej televízii.

  2. V predošlom príspevku som mal samozrejme na mysli ….. v akomkoľvek štáte …….., nie ……. v akomkoľvek športe ……… .

  3. A čo z toho, keď nevysielajú pre divákov, ak by vysielali pre divákov, tak by boli na anténe v DVB-T.

    1. Už budú v DVBT ale asi T2 v spoplatnenej forme.Už sa píše že markiza sa vráti na anténu aj s Dajto a Doma.

  4. Vzhľadom k tomu čo stvárajú markíza a JOJka, celá rodina ignorujeme ich vysielanie. Nikto nám nebude diktovať aké kanály môžeme pozerať a ktoré nie, do skrachovania milá markíza…

  5. Keďže na antene Markíza nevysiela tak futbal neuvidím, ešte kuknem či to nebudú dávať poliaci

    1. Markíza „na anténe“ vysiela – v Michalovciach, v Spišskej Novej Vsi a najnovšie aj v Bratislave 🙂

    2. A v BA to ide z toho lokalného vysielača K26 v Petržalke alebo z akého vysielača to ide?

    3. môj prvoaprílový (v)tip bol síce Avis (K32), ale áno je to K26

    4. a to vysiela na K26 voľne Markíza? Alebo kódovane? A Dajto a Doma tam nie sú?

    5. info mám len z webu (musel by som vyliezť na kopec ale mal som iné povinnosti) – len Markíza a zakódovaná

    1. A nie je to jedno ? Najneskôr po Vianociach bude okrem RTVS a LUXu (a regionálok) platené všetko ! Pardon – LUX je už teraz, síce dobrovoľne, ale platený.

    2. Odkial mas tie informacie? Skupina Ojojoj a TA3 prejdu do platenej Plustelky, ci ako (kedze Ojojoj si zabezpecila flek v DVB-T do 2021)? Alebo len ironizujes? Btw., dobrovolne sa nerata! :-]

    3. Čisto môj konštrukt z toho čo sa deje okolo (vývoj DVB-T v hu,at,de) a doma (napr. posledné vyhlásenia Joj) plus komenty a narážky na najrôznejšich fórach , vrátane tých prešovských.

  6. pan dr.B. Nutty vy ste nejaky superman ked mate všetky veci okolo vysielania televizie tzv.pod palcom?

    1. Nemam pod palcom (ani tzv. pod palcom) ziadne veci okolo ziadneho vysielania ziadnej televizie. Co keby ste sformulovali otazku trochu konkretnejsie a najma zrozumitelnejsie? Alebo skratka iba napisali nieco k veci?

  7. A je to tu!Markíza-Doma-Dajto sa vracajú na anténu!Budú v platenej Plustelke…..

Komentáre už nie sú povolené.