Reklama

Canal+ Sport prinesie ešte viac tenisu

Platená športová stanica Canal+ Sport prinesie na svojich programoch ešte viac ženského tenisu ako doteraz. Po novom bude Canal+ Sport prijímať signál zo všetkých zápasov v rámci vysielaných turnajov WTA. Všetky stretnutia českých aj slovenských tenistiek v dvojhre aj štvorhre budú dostupné na programoch Canal+ Sport 2 a 3 a v prípade viacerých súbežne hraných zápasov budú nasadzované na zápasové streamy CANAL+ Sport 4 až 8.
Pokračovanie nižšie:

Najzaujímavejšie zápasy budú doplnené, rovnako ako doteraz, českým alebo slovenským komentárom, ostatné budú odvysielané s originálnym anglickým komentárom. Príležitostne budú súboje len so zvukovou kulisou z kurtu.

Nový formát vysielania bude predstavený divákom a diváčkam s turnajom Berlin Ladies Open 17. júna, na ktorom bude počas celého trvania natáčať aj štáb stanice Canal+ Sport spolu so skúsenými expertkami Andreou Hlaváčkovou a Klárou Koukalovou.

Kompletný a aktuálny program nielen všetkých staníc Canal+ Sport môžete nájsť v sekcii TV program.

Stanicu Canal+ Sport 2 so ženským tenisom WTA je možné sledovať v satelitných službách Skylink, freeSAT a Skylink TV pre Orange, ktoré využívajú pre šírenie programov družice Astra 3B a 3C (23,5°E). Všetky programy Canal+ Sport sú k dispozícii cez internetovú službu Skylink Live TV či streamovaciu Canal+.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. canal+sport3 nevysiela na satelite, iba na internete, či som sa pomýlil ?

  2. Tak Anglicka Premier League začína až 17.08.2024 tak aspoň sa vyplní čas na CANAL+ Šport.

  3. Tenis je 100 x lepší, ako krvavé bojové „vraj športy“.

Komentáre už nie sú povolené.