Reklama

Viasat6 dočasne nekódovane v maďarskom DVB-T

Diváci v Maďarsku, ako aj na Slovensku, ktorí majú možnosť prijímať digitálne pozemné vysielanie (DVB-T) z Maďarska, môžu teraz sledovať dočasne nekódovane program Viasat6. Kanál je šírený u našich južných susedov v celoplošnom multiplexe D. Vysiela v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4) a divákom prináša prevažne seriály a filmy.
Pokračovanie nižšie:


Nekódované vysielanie programu Viasat6 potrvá, podľa informácií dostupných priamo v elektronickom programovom sprievodcovi (EPG), až do 2. marca 2017. Po tomto dátume dôjde opäť k jeho zakódovaniu systémom Conax. Sledovať ho tak budú môcť už len predplatitelia platformy MinDig TV Extra.

Prevádzkovateľom stanice Viasat6 je spoločnosť Sony Pictures Television (SPT), ktorá vlastní aj sesterský program Viasat3 či rodinu kanálov AXN (AXN, AXN White a AXN Black).

Popri Viasat6 vysiela aktuálne ešte voľne v DVB-T aj Paramount Channel a to až do 26. februára 2017. Za zmienku stojí aj promo vysielanie športového kanálu Sport2, ktorý je šírený vo večerných hodinách na pozícii C8 v maďarskom multiplexe B.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak to vyzerá, keď sa chce, tak to ide. Ostatné sú len bohapusté výhovorky. Čo také vie Antenna Hungária, čo Towercom nie?

    1. Len Towertrollom v Banánovej republike nedošlo, že ak by chceli urobiť takúto ochutnávku, tak by to mali dať voľne napr. do 1. muxu a nie ako to urobili v minulosti že Sinemu dali FTA ale len v rámci Mínustelky, kde to bolo aj tak bežným divákom nedostupné… detto tak urobili v minulosti aj s detským kanálom… úplne zbytočné ak to nie úplne voľné vo voľnom FTA muxe…

  2. Ako som bol včera spomínal, stačí chcieť. Od zajtra aj HUMOR+ nekódovane až na jeden mesiac od susedov z Mindigtv. Momentálne idú nekódovane až tri stanice naraz, + ich dvanásť FTA, čo majú. Gratulujem.

  3. Kedy sa konečne vo voľnom DVB-T nebudeme musieť pozerať na 3 infokanály + monoskop (patriaci Joj ex-Senzi) a kedy tam budú konečne plnohodnotné nekódované programy. Veď by tam mohli dať voľne RiK alebo Joj Cinema. Alebo nech Joj urobí nejaký nový voľný kanál na tú voľnú pozíciu v MUX 1… Kedy budú konečne v Plustelke stanice ČT1 HD a ČT2 HD, lebo zatiaľ ide len o prebraté vysielanie z ČT HD kanálov.

  4. V Košiciach prijímate niekto z Maďarska cez anténu DVB-T? A máte to aj v panelákoch v spoločnej anténe? A ide to aj dole v meste alebo len na vyšších miestach ako je Furča, Pereš, Ťahanovce, Železníky, Západ, KVP…

Komentáre už nie sú povolené.