Viac ako 20 koncertov v HD kvalite nekódovane na 3sat

Nemecko-rakúsky televízny kanál 3sat, ktorý vysiela nekódovane (FTA) prostredníctvom satelitnej pozície Astra (19,2°E), prinesie ako už býva zvykom opäť na Silvestra a Nový rok maratón koncertov.

Tento rok sa môžu diváci 3sat tešiť na 24 koncertov v HD kvalite. Prvý z nich je pripravený už v sobotu 31. decembra 2016 o pol šiestej hodine ráno. Stanica odvysiela koncerty kapiel a interpretov ako Bruce Springsteen, Kiss, Adele, Queen, Tina Turner, Scorpions, U2, The Rolling Stones a ďalších. Kompletný zoznam koncertov nájdete nižšie.

3sat je možné naladiť ako v SD tak aj v HD kvalite zo satelitnej pozície Astra (19,2°E). Vzhľadom k tomu, že je vysielanie dostupné nekódovane môžu stanicu sledovať aj diváci na Slovensku. V Skylink ready boxoch so zapnutou funkciou FastScan sa nachádza program na pozícii číslo 288.

Technické parametre pre príjem 3sat HD:
Družica: ASTRA 1L (19,2°E)
Frekvencia: 11 347 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 22000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: nie
Provider: 3 Sat HD

Technické parametre pre príjem 3sat SD:
Družica: ASTRA 2C (19,2°E)
Frekvencia: 11 954 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: nie
Provider: 3 Sat

Prehľad koncertov

06:30 – 07:00 (30 min.)
Mika: Sinfonia Pop
Teatro Sociale di Como, Italien, 2015

07:00 – 07:45 (45 min.)
Joan Baez: Live in New York
75 Birthday Celebration – Beacon Theatre, New York, USA, 2016

07:45 – 08:45 (60 min.)
Joe Bonamassa: Live at the Greek Theatre
Greek Theatre, Los Angeles, USA, 2015

08:45 – 09:30 (45 min.)
George Fest: A Night to Celebrate the
Music of George Harrison – Fonda Theatre, Los Angeles, USA, 2014

09:30 – 10:15 (45 min.)
Bruce Springsteen: Thrill Hill Vault –
The River Tour – Arizona State University, Tempe, USA, 1980

10:15 – 11:15 (60 min.)
Niedeckens BAP: Live im Heimathafen
Heimathafen Neukölln, Berlin, Deutschland, 2016

11:15 – 12:15 (60 min.)
Scorpions: MTV Unplugged
Lycabettus Theatre, Athen, Griechenland, 2013

12:15 – 13:15 (60 min.)
Unheilig: MTV Unplugged „Unter Dampf –
Ohne Strom“ – Studio Hamburg Atelier 9/10, Hamburg, Deutschland, 2015

13:15 – 14:15 (60 min.)
The Alan Parsons Symphonic Project
Live in Colombia – Parque Pies Descalzos, Medellin, Kolumbien, 2013

14:15 – 15:15 (60 min.)
Ed Sheeran: Live at Wembley Stadium
Wembley Stadium, London, Großbritannien, 2015

15:15 – 16:15 (60 min.)
Mumford & Sons: Dust and Thunder
Monument Amphitheatre, Pretoria, Südafrika, 2016

16:15 – 17:00 (45 min.)
Tina Turner: Rio ’88
Maracana Stadium, Rio de Janeiro, Brasilien, 1988

17:00 – 18:00 (60 min.)
Kiss: Rocks Vegas
Hard Rock Hotel, Las Vegas, USA, 2014

18:00 – 19:00 (60 min.)
Eric Clapton: Live in San Diego
iPayOne Center, San Diego, USA, 2007

19:00 – 20:15 (75 min.)
Phil Collins: Live in Paris
Palais de Omnisports de Paris-Bercy, Frankreich, 1997

20:15 – 22:05 (110 min.)
The Rolling Stones: Havana Moon
Coliseo de la Ciudad Deportiva, Havana, Kuba, 2016

22:05 – 23:15 (70 min.)
Queen: Rock Montreal
Montreal Forum, Montreal, Quebec, Kanada, 1981

23:15 – 00:00 (45 min.)
Adele: Live in New York City
Radio City Music Hall, New York, USA, 2015

00:00 – 02:25 (145 min.)
U2: iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live in Paris
AccorHotels Arena, Paris, Frankreich, 2015

02:25 – 03:30 (65 min.)
Mötley Crüe: The End – The Final Tour
Los Angeles Staples Centre, USA, 2015

03:30 – 04:30 (60 min.)
Def Leppard: And there will be a next time
DTE Energy Music Theatre, Detroit, USA, 2016

04:30 – 05:30 (60 min.)
Journey: Live in Manila
Mall of Asia, Bay City, Manila, Philippinen, 2009

05:30 – 06:30 (60 min.)
Foreigner: Live from New York
Capitol Theatre, Port Chester, New York, USA, 2015

06:30 – 07:00 (30 min.)
Eagles of Death Metal: Live in Paris
Olympia, Paris, Frankreich, 2016

Moho by Vás ešte zaujímať