Reklama

ANTIK rozšíril ponuky svojich TV služieb o nové programy

ANTIK Telecom pridal v utorok 13. decembra do ponuky svojich televíznych služieb niekoľko nových programov. Zákazníci digitálnej televízie Tango TV môžu prijímať už aj slovenskú regionálnu TV7 z Prešova a maďarský program Csaba TV. TV7 bola zaradená do Základného balíka, Csaba TV je súčasťou prémiového Maďarského balíka.
Pokračovanie nižšie:


Rozširovanie ponuky neobišlo ani satelitnú službu ANTIK Sat a internetový SmartTVBox. Užívateľom s hybridným satelitným boxom pribudol do ponuky slovenský športový kanál 213, regionálna TV7 a maďarská Csaba TV. Všetky tri programy sú šírené cez internet.

Slovenská regionálna TV7 je navyše dostupná aj pre užívateľov internetového SmartTVBoxu po celom Slovensku a v blízkej dobe pribudne aj do mobilnej služby ANTIK TV GO.

TV 7 sa vo vysielaní zameriava na aktuálne spravodajstvo z Prešova. Nechýbajú ani vlastné relácie či priame prenosy z rokovania Mestského zastupiteľstva.

Televízia 213 odštartovala svoje vysielanie 1. októbra 2016. Celé vysielanie si pripravuje z vlastných zdrojov a divákom ponúka iba prenosy z domácich športových podujatí.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. škoda len, že sú to také malé televízie. Povedzme si otvorene, kto pozerá regionálne TV?

    1. TV7 dokonca nie je ani regionálna, ale mestská TV. Okrem obyvateľov Prešova a okolia bude zaujímať málokoho. Ale keďže Antik je východoslovenský operátor, istú logiku jej zaradenie má.

    2. TV7 je už dávno regionálna, pred rokom sa zmenila z lokálnej na regionálnu a vtedy dostala aj príspevok od štátu:

      Ministerstvo nalialo státisíce do regionálnych televízií. Kto ich sleduje, ho nezaujímalo:

      medialne.etrend.sk/televizia/ministerstvo-nalialo-statisice-do-regionalnych-televizii-kto-ich-sleduje-ho-nezaujimalo.html

      konkrétne vypísané z toho článku na vyššie uvedenom www odkaze:

      Ako sa z televízii narýchlo stali krajské

      Prešovská TV7, na ktorej takisto beží kampaň, si nedávno na web pridala informáciu, že sa mení na regionálnu televíziu Prešovského kraja. Pokrytie rozširovala cez nový DVB-T vysielač spoločnosti Avis v Prešove vlani v novembri. Krátko po tom, čo podpísala zmluvu s ministerstvom.

      Vtedy sa aj písalo, že TV7 mala začať vysielať aj z vysielača Poprad/Tatry a z ďalších…

    3. Aha, tak o nesystemovych dotaciach pre lokalky som vedel, ale tieto suvislosti s TV7 som nejako nezachytil, vdaka za info.

    4. a som prekvapený, že si o tom dr. B. Nutty nevedel, veď Ty si tieš vysielateľ zo Zemplína nie… tak aspoň vidíš aká je to spravodlivosť, kto za koho kope, kto má aké tričko, aký smer…

    5. Z: Nie som vysielatel, nemam nic spolocne so ziadnym operatorom, vysielatelom ani televiziou, ani nic podobne. Kde si na take nieco prisiel? 🙂 Nepomylil si si ma nahodou s Brumtym, pripadne so Skratekom? 🙂 Ja len tak trochu sledujem dianie v oblastiach, ktore suvisia okrem ineho aj s mediami a telekomunikaciami a najviac ma zaujima ich technologicka stranka, takze mi mozu unikat veci tykajuce sa napr. organizacnych a pravnych zalezitosti. S tou „spravodlivostou“ a korupciou mas pravdu, ale to v tomto state bohuzial nie je nic nove ani ojedinele, takze skoda sa rozculovat.

  2. Dohľad nad licenciami má RVR , škoda že to nekontroluje a tak umožňuje lokálkam vysielať regionálne.

    Odkaz pre Petra , ak jeho region nezaujíma, neznamená , že aj ostatným je ľahostajný.

  3. Ak Vás zaujímajú objemy do reklamy , vyhľadajte si sumy pre Markízu, JOJ a TA3 v závere roka 2015 , sú v milionoch EURO.´
    Sú to ale eurá za vysielanie reklám , nie dotácie , podobne ako aj regionálky dostali,prvý krát za 12 rokov, iba za vysielanie a všetko do sekundy museli poctivo odvysielať.

Komentáre už nie sú povolené.