Reklama

Tri nové programy v ponuke FiberTV od Orangeu

Do ponuky digitálnej televízie FiberTV zaradil operátor Orange tri nové programy. Základný balík rozšírila športová televízia 213, hudobná Šlágr TV a medzinárodná verzia programu Nova International. Informoval nás o tom jeden z našich čitateľov.
Pokračovanie nižšie:


Slovenská športová televízia 213 odštartovala svoje vysielanie 1. októbra 2016. Celé vysielanie si pripravuje televízia z vlastných zdrojov. Divákom ponúka iba prenosy z domácich športových a čiastočne aj kultúrnych podujatí. Najväčším lákadlom sú vybrané prenosy z futbalovej Fortuna ligy a bonusové kolá hokejovej Tipsport ligy.

Vo vysielané Nova International nájdu diváci iba programy z vlastnej tvorby českej televízie Nova, vrátane seriálov ako Ordinácia v ružovej záhrade 2, Ulice, Atentát, Na Vodě alebo spravodajských a publicistických relácií. Premiérové programy vysiela Nova International súbežne s hlavným kanálom Nova.

Šlágr TV je hudobná televízia s prvkami teleshoppingu. Zameriava sa na ľudové, country, ako aj folkové piesne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. 213 fandím,tuším je aj na dvb t , ale s tou internacionálnou spoluprácou je to ako za socializmu.Spomínam ako sme na základnej vojenskej službe zatvorený v politicko výchovní svetnici ,politicko výchovnej izbe pozerali na anténu zakázanú buržuáznu rakúsku televíziu ORF. Doba sa zmenila,ale ľudia nie.Stále sa nájde nejaký bonzák ktorému to vadí!!!

Komentáre už nie sú povolené.