Reklama

Senzi nevysiela od augusta v DVB-T, prerušila dodávanie streamu

Slovenský hudobný kanál Senzi je od pondelka 1. augusta 2016 nedostupný divákom prostredníctvom 1. celoplošného multiplexu, ktorý prevádzkuje spoločnosť Towercom. Diváci môžu vidieť na programovej pozícii len čiernu obrazovku. Či už televízia nebude ďalej šíriť svoj program cez DVB-T, nie je v tejto chvíli známe.
Pokračovanie nižšie:


Doplnené vyjadrenie Towercomu:
Vysielateľ Senzi TV prerušil dodávanie svojho obsahu (vysielacieho streamu), je na rozhodnutí vysielateľa ako bude pokračovať. Zatiaľ nám neposkytol ďalšie informácie,” uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk Michal Šuran, marketingový manažér spoločnosti Towercom, ktorá prevádzkuje 1. celoplošný multiplex.

Podľa vyjadrenia samotnej televízie Senzi z 1. augusta došlo k zmene distribúcie programu. „V priebehu dnešného dňa budú operátori prepínať vysielanie televízie SENZI na novú vysielaciu trasu. V dôsledku toho môže prísť ku krátkodobým výpadkom šírenia signálu. Pokiaľ u vás problém pretrváva, kontaktujte svojho operátora káblovej televízie a upozornite ho na túto skutočnosť,“ Ako je to však v prípade terestriálneho vysielania televízia neuviedla.

Televíziu Senzi môžu prijímať slovenskí diváci aj naďalej u vybraných káblových a IPTV operátorov po celej krajine. Zo satelitných platforiem ju môžu sledovať predplatitelia Magio Sat, DIGI TV, ANTIK Sat a Flix TV. Prevádzkovateľom televízie je akciová spoločnosť Senzi za ktorou stojí Peter Núňez, ktorý vlastní 50% podiel aj v Barrandov Muzika.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Už sa o tom písalo v decembri 2015,keď Senzi mala skončiť v DVB-T od 1.1.2016.Towercom a JOJ Group majú zmluvu na terestriálne šírenie do roku 2021.Licencia Senzi patrí tiež Mac TV.No počkáme si na výsledok tejto hádanky…

    1. V dedcembri 2015 odpisovali z Marketingového oddelenia TV JOJ, že Senzi k 1. 1. 2016 končí cez DVB-T vysielače, preto nechápem, že už neskončila vtedy v januári 2016… Fakt záhada…

    2. MacTV sa Senzi zbavila a asi vedela prečo. Ziskové to moc nebude. Príde mi to ako dajaký test aké budú ohlasy či to niekto cez anténu sleduje.

  2. Mne to bude chýbať nakoľko som to sem tam pozeral ale vlastne počúval,keď som v dielni niečo robil

  3. Aj Dajto sa vyplo a potom ho zaradili späť….vyzera to na podobny scenar.Kedze sa to inde navyplo bude to test sledovanosti v Dvbt.

    1. Senzi sa s Dajto nedá porovnávať a po osamostatnení od skupiny JOJ je to pre nich drahé,skôr sa dohodnú s AVISOM.

    2. Silne pochybujem. AVIS do toho nepôjde lebo by sa to nie moc páčilo Šlágru.

  4. Senzi to bolo o ničom ,Šláger je to ono ja ho mam zapnutý 24hod.Senzi to bolo okopirované od Šlágru pretože Vaiter bol ako spevák a moderator v Šlágri a na JOJ mal byť Šláger ibaže Vaiter podrazil Peterku.

  5. zrejme ide o vydieranie na slovenský spôsob,ale aspoň si oddýchneme od dua Weiter-Fischer,ich nechutné vyškieranie mi už liezlo na nervy

  6. Však prečo ten blby towercom,aspon nedal na sklo nejaku info lištu že vysielanie ukončene alebo len dočasne pozastavene

  7. Senzi TV bola jediná hudobná stanica na Slovensku, ktorú mohli sledovať hlavne starší diváci na terestriálnom vysielaní. K jej sledovaniu nebolo potrebné nakupovať žiadne satelitné príjmače, dekódovacie karty, alebo sa finančne viazať na rôzne iné satelitné spoločnosti. Takže v mene nás starších Vám „ďakujeme“ za ukončenie vysielania .

    1. Už sa to pohlo už je tam monoskop /farebné pruhy/ pre starších …..!!!!!!

  8. ešte ostal pre starších Šláger kto je v dosahu reg.muxov od Avisu….

Komentáre už nie sú povolené.