Reklama

Magio Sat a DIGI TV: Niektoré programy dočasne zadarmo pre všetkých

Satelitné platformy Magio Sat a DIGI TV, ako aj IPTV Magio TV, pripravili pre svojich predplatiteľov ochutnávky niektorých programov z vyšších balíkov.

Všetci zákazníci Magio Sat a Magio TV môžu od 15. augusta sledovať mesiac zadarmo kanály Viasat Nature a AMC. Do promo vysielania sa zapojila aj satelitná DIGI TV, tá však sprístupnila predplatiteľom balíčka Štandard iba filmový kanál AMC, keďže dokumentárny Viasat Nature má štandardne v základom balíku.
Pokračovanie nižšie:


Od 15. augusta do 15. septembra budú môcť diváci na Viasat Nature sledovať niekoľko zaujímavých dokumentov. Spomenúť môžeme aspoň obľúbené dokumentárne seriály ako Super veterinári, ktorí zachraňujú zvieratá na svojej klinike, či seriál Draví!, ktorým sprevádza prírodovedec Steve Backshall.

AMC bude vo všetkých troch platformách dostupný bezplatne od 15. augusta do 9. septembra. Fanúšikovia seriálov sa tak môžu tešiť na očakávané premiérové pokračovanie seriálu Fear the Walking dead! (Živí mŕtvi!). Prvý diel druhej sezóny bude vysielaný v pondelok 22. augusta o 3:00 v pôvodnom znení a o 22:00 s českým dabingom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.