Reklama

MinDig TV Extra presunie Paramount Channel do základného balíka

Maďarská terestriálna platforma MinDig TV Extra upraví od 1. júla mierne svoju ponuku. Základný balík rozšíri o Paramount Channel v štandardnom rozlíšení, ktorý bol doteraz súčasťou vyššieho balíka MinDig TV Extra Családi csomag. Dohodol sa na tom prevádzkovateľ platformy so spoločnosťou Viacom. Filmový kanál tak budú môcť od júla sledovať už všetci predplatitelia.
Pokračovanie nižšie:


V základnom balíku platformy MinDig TV Extra bude po rozšírení už 19 televíznych staníc. K tomu počtu je možné ešte pripočítať aj 10 programov z ponuky MinDig TV, ktoré vysielajú nekódovane (FTA).

Maďarská verzia Paramount Channel odštartovala svoje vysielanie vo februári 2014. Divákom ponúka výber úspešných a ocenených filmov z knižnice Paramount Pictures, ktorá je vo vlastníctve materskej spoločnosti VIMN, Viacomu, ako aj vybrané európske filmy za posledných niekoľko desiatok rokov. Filmy sú vysielané ako v maďarskom tak aj originálnom znení. Audio stopy si môže divák zmeniť na svojom set-top-boxe prípadne televízory.

Prehľad programov MinDig TV a balíčkov MinDig TV Extra (plánovaný stav od 1.7.2016)

MinDig TV (nekódované programy)
Duna HD, Duna World, M1 HD, M2 HD, M4 Sport HD, C8, RTL Klub, TV2, MinDig TV Plusz Info, Euronews Teszt a rozhlasové stanice Kossuth, Petofi, Bartók a Dankó.

MinDig TV Extra Alapcsomag csatornái:
AXN, Film+, Cool, FEM3, Disney Channel, RTL II, Super TV2, HirTV, ATV, Spektrum, Slager TV, DIGI Sport 1, Ozone Network, Vintage TV, Bonum TV, Pax TV, Dorcel TV, M3 Anno a Paramount Channel.

MinDig TV Extra Családi csomag csatornái:
Disocvery Channel, TLC, Viasat History, National Geographic, VIASAT3, Comedy Central, RTL+, FOX, Viasat6, FilmBox, Da Vinci Learning, Nickelodeon, Cartoon Network, TV Paprika, Eurosport 1, Story4, Echo TV a Muzsika TV.

MinDig TV Extra kiegészítő csomagok (doplnkové balíčky)

Világjáró
Animal Planet, Discovery Science, NatGeo Wild, Viasat Explore

AKTÍV+
DIGI Sport 2, Eurosport 2, Fishing & Hunting, Brazzers, VH1

FILMBOX PAK
FilmBox Family a FilmBox Premium + prístup k videotéke FilmBox Live

HBO és HBO GO
HBO + prístup k videotéke HBO GO

Všetky programy vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4. MinDig TV Extra využíva kódovací systém Conax.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ešte Spectrum a nieaký hudobný kanál…..Potom spokojnost na 100%!!!!

Komentáre už nie sú povolené.