Reklama

Paramount Channel dva týždne nekódovane v maďarskom DVB-T

Prevádzkovateľ maďarskej terestriálnej platformy MinDig TV Extra, spoločnosť Antenna Hungária, pripravil pre divákov ďalšie voľné vysielanie.

Od 18. apríla až do 2. mája bude tentokrát vysielať nekódovane (FTA) filmový kanál Paramount Channel. Ten je šírený v tamojšom multiplexe D, prijímať ho tak budú môcť počas dvoch týždňov bezplatne nielen diváci v Maďarsku, ale aj na Slovensku, ktorí zachytia DVB-T signál od našich južných susedov.
Pokračovanie nižšie:


Maďarská verzia Paramount Channel odštartovala svoje vysielanie vo februári 2014. Divákom ponúka výber úspešných a ocenených filmov z knižnice Paramount Pictures, ktorá je vo vlastníctve materskej spoločnosti VIMN, Viacomu, ako aj vybrané európske filmy za posledných niekoľko desiatok rokov. Filmy sú vysielané ako v maďarskom tak aj originálnom znení. Audio stopy si môže divák zmeniť na svojom set-top-boxe prípadne televízory.

Štandardne je vysielanie kanálu Paramount Channel kódované systémom Conax a sprístupnené iba zákazníkom MinDig TV Extra s predplateným Rodinným balíčkom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Chcem poprosiť redakciu, ako to bude s Vintage TV v maďarskom DVB-T od 17,00 do 23,00? Momentálne je 19, 10 a je kódovaná.

    1. Bohužiaľ Vintage TV je dostupná už iba pre zákazníkov MinDig TV Extra.

Komentáre už nie sú povolené.