Reklama

INTV je možné prijímať cez DVB-T už aj v Brezne a Podbrezovej

Televízia INTV pokračuje po spustení satelitnej distribúcie na družici Astra 3B (23,5°E) aj v rozširovaní svojho pokrytia cez miestne DVB-T vysielače telekomunikačného operátora AVIS. Od dnes ju môžu prijímať na bežnú anténu už aj obyvatelia Brezna a Podbrezovej.

Celkovo už počet miestnych DVB-T vysielačov, z ktorých je možné prijímať novú slovenskú televíziu, presiahol číslo dvadsať.
Pokračovanie nižšie:


INTV chce ponúkať pre divákov hlavne spravodajské a publicistické relácie, nemajú však chýbať aj dokumenty, filmy, seriály ako aj kultúrne a detské programy. V súčastnosti televízia vysiela len vo večerných hodinách so začiatkom od 19:00.

Miestny DVB-T multiplex v Brezne šíri na 29. kanáli štyri televízne programy Šlágr TV, TV Noe, IN TV a TV Hronka. Rovnaká programová ponuka je dostupná aj v západnejšie položenej Podbrezovej, no na 24. kanáli.

Technické parametre miestnych vysielačov a šírené kanály
Brezno – Švermova 1027/7 (29. kanál), povolený výkon 0,5 kW
Šlágr TV, TV Noe, IN TV a TV Hronka

Podbrezová – Šiklov (24. kanál), povolený výkon 0,5 kW
Šlágr TV, TV Noe, IN TV a TV Hronka

Kompletný zoznam miestnych DVB-T vysielačov môžete nájsť na našej špeciálnej stránke www.satelitnatv.sk/vysielace/dvb-t/

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. pozeram na kompletny zoznam vysielacov na www.satelitnatv.sk/vysielace/dvb-t/ …nemame v BA nahodou dalsie dva lokalne muxy okrem spomenutych? este aj ZSTV mux a TV BA mux… vsetko to aj tak dookola vysiela iba noe a slagr, ale spomenute nie su.

    1. Áno, nie všetky miestne muxy tam sú. Nemôžeme však všetky prijímať a overovať pri každej zmene. A tak pokiaľ nám nedá niekto avízo, ktoré programy sú tam šírené, nevieme o tom. Pošlite nám na redakčný mail, zoznam staníc a doplníme to tam veľmi radi.

  2. Redakcia: Ale Vy tam nemate ani lokalne MUX-y, ktore su v oficialnom zozname povolenych vysielacov RU na teleoff.gov.sk, a dokonca ani tie, o ktorych ste pisali v clankoch (K55 z kosickeho vodojemu, 2 MUX-y GeCom-u v Michalovciach…) alebo ich spominali citatelia v prispevkoch dokonca casto aj s presnymi vysielacimi parametrami (2 MUX-y firmy Rupkki v Smizanoch, lok. MUX-y v BA atd.). Ak Vam mozem dat tip, potrebne informacie sa daju najst okrem webu RU aj na mapavysilacu.cz a power.szm.sk.

Komentáre už nie sú povolené.