Reklama

Poľsko: Terestriálna platforma TV Mobilna rozšírila ponuku o štyri nové kanály

Do štvrtého poľského DVB-T multiplexu, ktorý využíva platforma TV Mobilna, pribudli v pondelok 14. marca 2016 štyri nové kanály Polsat Café, Polsat Play, Comedy Central Family a TVN Style. Všetky sú samozrejme kódované a dostupné iba predplatiteľom služby.
Pokračovanie nižšie:


TV Mobilna ponúka v súčastnosti tak prostredníctvom DVB-T vysielačov po celej krajine už 12 platených televíznych kanálov (Polsat Sport, Polsat Sport Extra, Polsat News, Polsat Film, TVP Seriale, Kino Polska, Nickelodeon, Comedy Central, Polsat Café, Polsat Play, Comedy Central Family a TVN Style) a 12 rozhlasových staníc (RMF FM, RMF MAXXX, Muzo.FM, Radio ZET, Antyradio, Radio Plus, Radio TOK FM, Radio Roxy, Radio Złote Przeboje, Radio Eska Rock, Radio Bajka a Moje Polskie Radio). Okrem toho môžu užívatelia samozrejme sledovať aj ďalšie nekódované programy z DVB-T.

Cena za službu zostáva aj po rozšírení ponuky bez zmeny a to 14,99 zlotých (3,5 €) mesačne. Klienti operátora môžu však v rámci niektorých akcií získať ešte aj z tejto ceny zľavu.

Službu TV Mobilna môžu predplatitelia využívať na svojich smartfónoch, tabletoch, ako aj laptopoch. Pre príjem sa vyžaduje mobilný dekóder M-T 5000.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nie je nahodou polsky MUX4 vysielany v standarde DVB-H, a nie DVB-T, ako je uvedene v clanku?

Komentáre už nie sú povolené.