Reklama

Dnes bol spustený nový lokálny multiplex v Topoľčanoch, šíri päť programov

Slovenský telekomunikačný operátor AVIS spustil dnes nový miestny DVB-T vysielač v okresnom meste Topoľčany. Podľa platného povolenie je umiestnený na stožiari spoločnosti Wircom a vysiela na 36. kanáli vo vertikálnej polarizácii. Maximálny povolený výkon je 2 kW. Aktuálne je na vysielači umiestnená len jedna anténa nasmerovaná priamo na mesto, výkon je zatiaľ slabý, nedosahuje tak ani maximálne povolené hodnoty. Do budúcna sa to však môže ešte zmeniť.
Pokračovanie nižšie:


Nový miestny DVB-T vysielač, ktorý pokrýva mesto Topoľčany a jeho blízke okolie šíri päť televíznych programov Šlágr TV, TV Noe, TV Nitrička, CE TV a IN TV. Všetky vysielajú samozrejme nekódovane a v kompresnom formáte MPEG-2.

Len pre zaujímavosť vysielací kanál je zhodný s miestnym DVB-T vysielačom v Nitre, rovnako tak aj programová ponuka. Jedná sa už o v poradí 26. miestny DVB-T vysielač spoločnosti AVIS.

TOPOĽČANY – Stožiar spol. Wircom
Vysielací kanál: 36 (594 MHz), povolený výkon 2,000 kW, pol. V, platnosť do 31.12.2020
Programy: Šlágr TV, TV Noe, TV Nitrička, CE TV a IN TV

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No asi mali veľké oči , keby to bolo také jednoduché mať celoplošku , tak má každý poslanec svoju telku a vytrčá sa v nej ,

  2. 11.12.2015 sa IN TV objavila v lokálnych DVB-T multiplexoch..čiže už asi 4 a pol mesiaca. Prepočítať sa, to je také slovenské. :)))

  3. Neviete niekto, či funguje v Trnave 49 kanál z Jaslovských Bohuníc. Nejde mi Lux, Šlagr, Noe, Dajto a IN TV.
    Ďakujem

  4. Byvam v centre mesta a na kanali 36 nemam vobec signal takze nic nechytim,neviete preco?Inak chytam vsetki multiplexi dvbt.

  5. Mino je tam slabý vysielač musíš mať anténu vonku a výhlad na stožiar wircomu

  6. Ahoj skratek,ja mam vyhlad smerom na solcany,kde sa prosim ta nachadza ten stoziar wircomu?

  7. Mino stožiar je medzi Topolčanmi a Nemčicami, taký nový vysoký strieborný..

  8. dobry den byvam v topolcanoch na F-ku,a skusal som naladit anic.volnu telku chytim ale toto nie

  9. jozef platí to čo som písal vyššie, treba mať viditelnosť na stožiar a nasmerovať naň vonkajšiu anténu, lebo vysielač má oproti ostatným malý výkon.
    Ivan Hlohovec sa pripravuje, sú tam pôvodné antény musela sa zmeniť polarizácia, treba ich premerať a potom sa uvidí ďalší postup..

Komentáre už nie sú povolené.