Reklama

TV Vega rozšírila ponuku lokálnych DVB-T multiplexov v Trnave a Galante

Ponuka televíznych programov v lokálnych DVB-T multiplexoch v Trnave a Galante, ktoré prevádzkuje operátor AVIS, sa rozšírila dnes o nový televízny program TV Vega. Šírený je nekódovaný a v kompresnom formáte MPEG-2. Oba lokálne multiplexy tak aktuálne šíria päť televíznych programov.
Pokračovanie nižšie:


TV Vega je nová slovenská lokálna televízia, ktorá sa vo svojom vysielaní zameriava hlavne na Trnavský kraj. Vo vysielaní nájdu diváci aktuálne spravodajstvo ako aj informácie o kultúrnom dianí v regióne. Spravodajstvo sa podľa televízie aktualizuje denne a je vysielané v premiére o 17.00 hodine s viacnásobnou reprízou. Vlastníkom licencie je spoločnosť Slov Media Group. Stanica vysiela aktuálne v skúšobnom režime, informuje o tom aj nápis pod logom televízie.

Ponuka lokálnych DVB-T multiplexov
Galanta – Matúškovská cesta 1586/18 (29.kanál), povolený výkon 2 kW
Šlágr TV, TV Noe, RTV Krea, IN TV a TV Vega

Trnava – Komín teplárne TAZ (49. kanál), povolený výkon 2 kW
Šlágr TV, TV Noe, MTT, IN TV a TV Vega

tv_vega1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nemá niekto informácie o tom, ci Avis plánuje spustit v meste Rimavská Sobota lokálny dvb-t vysielac alebo aj iné spolocnosti spulupracuju so stanicou IN TV? Bolo by dobre vediet aj vykon vysielaca.

  2. Dúfam že Vega bude vysielať naozaj na celý Trnavský kraj. Teda aj v Dunajskej Strede. Nevie niekto ako to tam je z DVB-T?

  3. Plánuje sa aj vysielač v Rimavskej Sobote, kedy to ale bude sa nedá povedať. Kde bude vysielať TV Vega sa dá pozrieť na ich stránke.

  4. Držíme jej palce , ako čítam , tak bude regionálnou a nie lokálnou , pomaly sa tie Avisacké muxy zaplňajú. Je preto hádam nezmyselná štatistika , že DVB-T sleduje iba 11% divákov , možno , že hlavný telkáč áno , no čo prijímače v detských izbách a kuchyniach ????

    Prosím propagujte DVB-T , nech skôr prejdeme na T2 , ako Ukrajina a Maďari.

  5. Od dnes je už aj v Swane a mala by byť aj v Smart TV Boxe od Antik Telecom.

  6. Ešte by mohli rozšíriť TV Naša/Music Box na celý východ + TV Severka na celý sever + TV Hronka / TV Stred na celý stred + TV Bratislava na celý západ. Bolo by ideálne aj to, keby vo všetkých muxoch bol Music Box, lebo ak nevysielajú regionálne a lokálne telky svoj program, mohli by ísť pesničky, tak ako niekedy vysielal Music Box alebo TV Global a regionálne a lokálne telky sa v určitých časoch odpájali a inak išiel Music Box alebo TV Global…

  7. Celkom dobrý nápad na ten VIDEOTEXT niektorých lokálok. Ej škoda starého Globalu , jediná košická celoplošná telka. Možno ráz aj na to dôjde , no musia chcieť hlavne majitelia , aby boli regionálne info striedané s hudbou , no aspoň by regionálky sledovala aj mládež.

  8. TV Global… To boli casy 🙂 Nekupila ju potom J@Jka? Lebo pouzivala jej frekvencie za analogovej ery a spociatku tiez sidlila v Kosiciach.

  9. Majitelia Tv VEGA prevádzkujú aj televíziu Severka
    severka.tv
    Regionálna televízia severného Slovenska, pre Žilinský kraj

  10. Presnejsie: Ukrajina presla na DVB-T2 rovno z analogu a DVB-T ani nikdy nepouzivala. Teda vlastne, oni este nevypli analog, pokial viem a bezi im tam subezne T2 s analogom.

Komentáre už nie sú povolené.