Reklama

Radio Gwiazdka v poľskom DAB+ multiplexe

Poľské verejnoprávne rádio pripravilo pre svojich poslucháčov špeciálnu rozhlasovú stanicu zameranú na vianočné piesne s názvom Radio Gwiazdka. Vysielanie bude dostupné od 8. decembra 2015 do 6. januára 2016 prostredníctvom internetu ako aj DAB+ multiplexu po celej krajine, ktorý je možné zachytiť aj v niektorých častiach na severe Slovenska.
Pokračovanie nižšie:


Od 8. do 24. decembra 2015 prinesie Radia Gwiazdka poslucháčom všetky známe piesne s vianočnou tematikou, a od Štedrého dňa až do 6. januára 2016 zase tie najlepšie koledy.

Radia Gwiazdka je možné počúvať prostredníctvom internetu na webovej adrese www.polskieradio.pl, cez špeciálne mobilné aplikácie na zariadeniach s operačným systémom iOS či Android, ako aj cez digitálny rozhlasový multiplex DAB+. Aktuálne je tak v DAB+ šírených už desať rozhlasových staníc.

Ponuka poľského DAB+ multiplexu
PR Jedynka, PR Dwójka, PR Trójka, PR Czwórka, Radio Poland, Polskie Radio 24, Radio Rytm, Radio Dzieciom, Radio PiK a Radio Gwiazdka.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je tam este regionalny program podla wojewodztwa. Ja chtam PR Rzeszow.

  2. Ešte poznámka k obsahu multiplexu. Chorągwica a Sucha Góra, ktoré majú najväčši presah na SK vysielajú miesto Radia PiK, Radio OFF Kraków. Multiplex má spolu s regionálnym rádiom momentálne 11 programov. Škoda, že nie je možné vložiť obrazový súbor.

    1. Quido obrázky je možné vkladať po registrácii na http://forum.satelitnatv.sk

Komentáre už nie sú povolené.