Reklama

IN TV spustila testovacie vysielanie už aj cez miestny DVB-T multiplex v Galante

Televíziu IN TV, ktorá spustila testovacie vysielanie koncom minulého týždňa cez vybrané miestne DVB-T multiplexy, môžu od dnes naladiť už aj diváci v Galante a okolí. Telekomunikačný operátor AVIS ju zaradil do svojho miestneho DVB-T multiplexu práve v tomto meste, ktorý vysiela na 29. kanáli (538 MHz).
Pokračovanie nižšie:


Podobne ako z iných miestnych DVB-T vysielačov, aj v Galante vysiela IN TV v kompresnom formáte MPEG-2 s rozlíšením 720 x 576. Pre príjem preto postačuje televízor s DVB-T tunerom či set-top-box podporujúci aj tento starší kompresný formát. Vysielanie IN TV je aktuálne v testovacom režime. Oficiálne má televízia odštartovať koncom januára 2016.

Užívateľom, ktorí majú možnosť prijímať miestny multiplex v Galante, odporúčame spustiť automatické vyhľadávanie, aby sa nový program uložil do pamäte televízora, prípadne set-top-boxu.

TIP: Na Slovensku odštartuje nová televízia s názvom IN TV, od dnes testuje v DVB-T

Miestny DVB-T multiplex v Galante, ktorého vysielač je podľa platného povolenia umiestnený na ulici Matúškovská cesta, šíri aktuálne už štyri televízne programy Šlágr TV, TV Noe, RTV Krea a IN TV. Výkon vysielača je 2 kW.

V blízkej dobe sa má objaviť skúšobné vysielanie novej televízie IN TV aj v miestnych multiplexoch v Žiline a Čadci. O prípadnom spustení vysielania Vás samozrejme budeme na našom portáli SatelitnáTV.sk informovať.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Za jednorazovych 51tisic eur sa neda vybudovat slusna tv. Kolko redaktorov zato zaplati? Je to podla mna risk. Ale vsak nech skusi, uvidime.

  2. Včera som ladil MUX K: 41 v Prešove , IN TV som tam nenaladil , prečo ???

  3. brumty: Lebo vtedy prave nevysielala, bola cierna obrazovka, asi si to akurat trafil 🙂 Teraz uz zas ide test. vysielanie.

Komentáre už nie sú povolené.