Reklama

AVIS rozširuje ponuku košického lokálneho multiplexu o dvojprogram TV Naša a MusicBox

Košický lokálny multiplex, ktorý vysiela na 41. kanáli (634 MHz) sa rozšíril o programy TV Naša a MusicBox. Obe stanice si delia jednu programovú pozíciu a vysielajú v kompresnom formáte MPEG-2. V DVB-T multiplexe, ktorý prevádzkuje operátor AVIS tak môžu diváci v metropole východného Slovenska naladiť štyri televízne programy Šlágr TV, TV Noe, TV Zemplín a TV Naša/MusicBox.
Pokračovanie nižšie:


Vysielač je podľa platného povolenia umiestnený v lokalite Košice – Bankov, vysiela na 41. kanáli vo vertikálnej polarizácii a má povolený výkon 1 kW. Platnosť povolenia je do 29.2.2016.

TV Naša začala vysielať 2. mája 1996. Vo vysielaní sa zameriava na aktuálne informácie, kultúru a spravodajstvo z Košíc. MusicBox je interaktívna hudobná televízia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. 55ka uz nefunguje? Ta mala ale asi ovela mensi vykon.

  2. Bruno: K55, na ktorom boli TV Nasa/Musicbox vysielane v Kosiciach doteraz, mal 400W ERP, co na lok. vysielac nie je vobec malo. Umiestneny bol (je ?) na vodojeme na Furci. Ci este funguje, to neviem. Predpokladam, ze skoncil alebo coskoro skonci, lebo nema zmysel, aby bol ten isty obsah vysielany duplicitne v tej istej lokalite. Podobne sa to stalo v Presove, kde Avis nedavno prevzal do svojho MUX-u lokalnu TV7 kratko po tom, ako zmizol z ‚eteru‘ jej povodny MUX na K27 (ktory je udajne stale vysielany, len s velmi nizkym vykonom). A neviem, naco toto pisem, ked to asi aj tak neprejde redakcnou cenzurou.

  3. Ak zaradenie lokálok v KE a PO pomôže rozšíreniu sledovania cez DVB-T , tak je to dobrý krok, akurát tam začne konkurenčné pnutie.
    Škoda , že sa do regionálnych muxov nehrnú aj niektoré celoplošky , mohli tak byť naplnené už dávno.
    Je to ale stále beh na dlhé trate , uvidíme , či tam bude aj IN TV.

  4. brumty, ako pozerám na web a fb spomínanej intv, tak mám dojem, že je to číry amaterizmus alebo kolosálna naivita … ps. rád by som sa mýlil

Komentáre už nie sú povolené.