Reklama

Hudobná televízia Sláger dočasne nekódovane v maďarskom DVB-T

Popri stanici Story4, ktorá vysiela dočasne nekódovane v Maďarsku prostredníctvom DVB-T vysielačov, od 1. októbra až do 2. novembra 2015, je možné prijímať od pondelka 19. októbra voľne aj hudobný kanál Sláger. Oba programy sú pritom štandardne kódovane systémom Conax a sprístupnené predplatiteľom terestriálnej platformy MinDigTV Extra.
Pokračovanie nižšie:


Sláger TV je maďarská hudobná televízia, ktorá prináša nielen maďarskú ľudovú, ale aj modernú a populárnu hudbu. Program môžu prijímať diváci u vybraných káblových, satelitných a IPTV operátorov, ako aj prostredníctvom tamojšieho celoplošného multiplexu D. Voľné vysielanie v DVB-T potrvá až do 2. novembra 2015, potom bude opäť zakódované.

Pripomeňme, že od 1. novembra 2015 sa mierne upraví programový raster platformy MinDig TV Extra. Z ponuky budú vyradené stanice Minimax, Sport1, Sport2, Hatoscsatorna a History. Náhradou za vyradené programy bude Nickelodeon, Eurosport, Eurosport 2 a SportKlub.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A Plustelka v DVB-T zanovito bez akejkoľvek ochutnávky. Navyše roletové programy cez satelit s poplatkom. Tomu sa hovorí biznis.

  2. Možnože tento týždeň pôjde FTA aj Plustelka, nechajme sa prekvapiť. 🙂

  3. System propagacie ktory pouzivaju nasi juzny susedia je obdivuhodny. Dlhodobe tkzv.ochutnavky maju zmysel a divakov urcite zaujmu a o toto by malo ist aj u nas na Slovensku.Kto chce ziskat musi divaka zaujat.A teraz ked sa blizia sviatky je na to ta najlepsia prilezitost.

Komentáre už nie sú povolené.