Reklama

HBO bude na tri dni zadarmo, pozrite sa u ktorých operátorov

Najbližší víkend (od 23. októbra od 6.00 do 26. októbra do 6.00) bude filmový kanál HBO dostupný u vybraných slovenských a českých operátorov zadarmo pre všetkých zákazníkov. Stane sa tak pri príležitosti premiéry nového českého seriálu z produkcie HBO Europe s názvom Mamon, ktorý bude odvysielaný v televíznej premiére v nedeľu o 20:00. V rovnaký deň sa objaví seriál aj na HBO GO a to hneď dve časti naraz a každú nasledujúcu nedeľu pribudne ďalší diel.
Pokračovanie nižšie:


Do dnešného dňa potvrdili voľné vysielanie kanálu HBO slovenskí operátori UPC, DSi DATA, Magio TV, Magio Sat, freeSAT a Skylink. Doplnené: Do akcie sa zapojí aj Nová DIGI TV, SWAN, MARTICO a SATRO.

O novom seriáli Mamon
Novinár Petr Vlček je na stope korupcii v podniku Central Energy, energetickom gigante s významnou štátnou účasťou. Anonymný zdroj mu poskytne informácie o prijatí úplatku v súvislosti s jeho privatizáciou. Petra nezastaví ani skutočnosť, že generálnym riaditeľom a zároveň hlavným podozrivým v celej kauze je jeho brat Daniel. Potom, čo v tlači vydá sériu investigatívnych článkov, je Daniel nútený odstúpiť.

Zákazníci s Magio IPTV budú mať v rámci akcie zadarmo dostupné HBO SD aj HBO HD. V prípade Magio Sat bude dostupná HD verzia. Ak sa zákazníkom kanál nezobrazí automaticky, odporúčame reštartovať Magio Box.

Predplatitelia platformy freeSAT so satelitnými prijímačmi od operátora nájdu HBO SD na pozícií číslo č. 60, respektíve HBO HD na pozícií č. 116, zákazníci s vlastným satelitným prijímačom si kanály naladia z frekvencií 11 766 MHz či 11 977 MHz.

Technické parametre pre príjem HBO HD pre zákazníkov freeSATu:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 977 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: HBO HD

Technické parametre pre príjem HBO SD pre zákazníkov freeSATu:
Družica: THOR 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 766 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Názov: HBO

Zákazníci Skylinku nájdu HBO HD v zozname FastScan na programovej pozícii číslo 73, užívatelia, ktorí nevyužívajú FastScan si môžu naladiť program z frekvencie 12 207 MHz.

Technické parametre pre príjem HBO HD pre zákazníkov Skylinku:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: HBO HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pokiaľ nám to operátori potvrdia, budeme správu aktualizovať.

Komentáre už nie sú povolené.