Reklama

Plustelka s novou akciou: Zariadenia je možné získať so zľavou až 30 €

V období od 1. októbra do 11. novembra 2015 môžu získať noví zákazníci Plustelky zariadenia pre príjem so zľavou od 15 do 30 €. Pre získanie zľavy si však musí zákazník objednať minimálne aspoň na 3 mesiace platenú ponuku platformy.

Zľavu 15 € s ceny koncového zariadenia získa zákazník, ktorý si kúpi jeden z dekódovacích modulov Plustelky (SMIT či Strong) a zároveň si u predajcu predplatí platenú ponuku programov minimálne na 3 mesiace v hodnote 17,97 €. Podmienkou je tiež registrácia zariadenia priamo na predajni.
Pokračovanie nižšie:


V prípade, že má zákazník záujem o digitálny terestriálny prijímač Zircon T3000 Plustelka môže získať zľavu z koncovej ceny zariadenia až 30 € s DPH. Podmienkou pre získanie zľavy je podobne ako v prípade CAM modulu, predplatenie platenej ponuky programov minimálne na 3 mesiace v hodnote 17,97 €.

Počas akcie zostáva v platnosti aj štandardné 1-mesačné promo, takže objednané obdobie na dotovaných zariadeniach začne plynúť až po štandardnom promo období, t.j. 3+1 mesiac.

Akciu je možné využiť u vybraných predajcov s anténnou a satelitnou technikou.

Pripomeňme, že na CAM moduloch Plustelka je možné prijímať ako programy z terestriálu, tak aj satelitu Astra 3B (23,5°E).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V datarte ho predávajú za 21,9. Bežná cena na plustelka webe je 60.

  2. Zaujala ma Vasa nova akcia Plustelky ale vzhladom na Vasu neschopnost pripojit mux1 a 4 na vysielac Bojnice nemozem a asi ani nikdy nebudem moct vyuzivat platenu ponuku Plustelky. S pozdravom Vas fanusik dvb-t od zaciatku ktoreho ste maximalne sklamali po nezaradeni mux1 a 4 na vysielac Bojnice.

  3. treba im napísať, že keď sa uchádzali o prevádzkovanie DVB-T a prevádzkujú 4. CELOPLOŠNÉ multiplexy, tak majú pokrývať 100 % Slovenska: info@towercom.sk A keď nie tak nech to prenechajú iným!

  4. 100% pokrytie nemaju hadam ani mobilny operatory. V takej hornatej krajine je to hrozne nakladne a urcite hlupost. Pri vyberovom konani museli byt nejake limity, toto by sa skor malo zistit kolko mu dal telekomunikacny urad podmienku aby musel pokryvat uzemia.

Komentáre už nie sú povolené.