Reklama

Maďarsko: Da Vinci Learning vysiela nekódovane v DVB-T

Od dnes 21. septembra až do 5. októbra 2015 je možné prijímať program Da Vinci Learning dočasne nekódovane (FTA) prostredníctvom DVB-T vysielačov (multiplex B) u našich južných susedov v Maďarsku. Signál je možné zachytiť v blízkosti hraníc aj na našom území, program tak môžu sledovať dočasne aj slovenskí diváci.

Po ukončení ochutnávky bude stanica opäť kódovaná systémom Conax a sprístupnená iba predplatiteľom platformy MinDig TV Extra. Pre príjem bude potrebné vlastniť CAM modul, alebo HD set-top-box s čítačkou Conax spolu s aktívnou dekódovacou kartou.
Pokračovanie nižšie:


Da Vinci Learning je vzdelávací televízny kanál nielen pre deti a mládež. V programovej ponuke prináša programy, ktoré bavia, vzdelávajú a inšpirujú ľudí k učeniu o vede aj jej zábavnej realizácii.

V multiplexe B je stanica šírená v kompresnom formáte MPEG-4/SD, s rozlíšením 704 x 576, diváci majú na výber navyše okrem maďarskej, ešte aj anglickú audio stopu. Obe audio stopy sú vo formáte AAC-HE.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A kedy sa prebudia v TWC a pustia úplne free pre šeckých divákov postupne jednotlivé programy z Mínustelky? Keď to ide a je to možné v Hungárii, prečo to nejde a nie je možné i tunaka?

  2. MinDig ma 5x viac programov. To sa nedá porovnavať s +telkou. Ale zadarmo je JOJ Cinema a to do konca roka.

  3. hajd TWC ma zaujem spropagovat kanali z Plustelky podla vsetkeho chyba zaujem vysielatelov o takuto formu prezentovania svojich kanalov.Je to sice jednoduche ale len z nasho pohladu.Dohody zmluvy atd. tu hraju velku ulohu a tak sa proces spomaluje…hm niekto tu zaspal a to sa dnes nevyplaca tazi z toho len konkurencia ktorej to samozrejme vyhovuje.

Komentáre už nie sú povolené.