Reklama

Prenosy zo španielskej La Ligy na Dajto

Komerčná televízia Dajto obohatí svoju ponuku pre futbalových fanúšikov okrem domácej Fortuna ligy či kvalifikačných zápasov reprezentácie Slovenska do 21 rokov aj o prenosy zo španielskej La Ligy.
Pokračovanie nižšie:


Prvý prenos si budú môcť vychutnať diváci už túto nedeľu 23. augusta 2015 o 18:30, kde sa v súboji stretne Athletic Bilbao spolu s FC Barcelona. Messiho družinu vystrieda o 20:30 mužstvo Cristiana Ronalda. Kráľovský veľkoklub Real Madrid sa predstaví na pôde nováčika španielskej ligy Sportingu Gijón.

Na najlepších futbalistov sveta sa diváci Dajto budú môcť pozerať počas celej sezóny. Televízia totiž odvysiela jeden vybraný zápas z každého kola La Ligy.

Sme veľmi radi, že divákom prinesieme umenie a triky takých futbalových velikánov ako Messi či Ronaldo. Španielska liga tak skompletizuje futbalovú ponuku na Dajto,“ vyjadril sa Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To čumím. Škoda toho DVBT ale asi ušetrené bubáčiky vrazili do športových práv.

  2. Za toto palec hore a viac takýchto prenosov aj anglická liga by sa hodila

  3. Anglicku ligu a co by si este nechcel? 😀 PL ma Digi sport 😀 Mozno o rok, ale to pochybujem.

  4. Že kráľovský velkoklub :))).. Reval Gay Club Madriť 😉

  5. Jeden vybraný zápas z každého kola?A ostatné zápasy?

  6. Tiež sa mi to nezdá. Je to nejak na rýchlo zbúchané a možno ďalšie zápasy budú na nejakom platenom kanáli.

  7. Jeden zápas za kolo ? To myslia vážne ? Ved to nedáva zmysel. Jeden zápas je málo, ked si zoberete ze La liga je najlepsia liga sveta, po anglickej druha najsledovanejsia a napr. ak fandis Atleticu, tak pocitam ze uvidis asi 0 zapasov do mesiaca. Ak niekoho bavi spanielsky fotbal, tak sleduje 4 zapasy za kolo. Takto akurat nastvu ludi. Snad to este kupi digi, lebo nechapem toho priekupnika co kupil vsetky prava a nakoec preda cca 20% zapasov´na ktore vlastni prava ? Ved to je na hlavu postavene

  8. Tomas, úplne s tebou súhlasím, takúto „španielsku ligu“ si môžu strčiť…….zasa len zavádzajú….
    …a som práve fanúšik atletica 😀 .. 🙁 …takisto si rád pozriem valenciu, sevilu, athletic a teda všetky zápasy keď je čas……takže mám smolu.
    Keď raz píšu že ligu, tak by mali vysielať ligu, nie realbarca ligu :/ .

    A vôbec neviem kde sa dá sledovať La Liga okrem internetu. ???

  9. zrejme ten kto vybral včerajší duel nerozumie spanielskej lige. večer bol totiž šlager Athletika Madrid a Barcelony. Sledovanosť by určite prekročila všetky ostatné programy na Slovenskych staniciach, ktoré vysielajú bohužiaľ to čo vysielajú. Pokiaľ divákovi má televízia ukázať futbal na najvyššej úrovni a v celej kráse mohlo by programové vedenie porozmýšľať a poradiť sa , ktoré futbalové stretnutia , ktoré by mohli byť pre diváka najväčšou lahôdkov . Nie ja futbal ako futbal / Asi je to otázka peňazí./ Aj tak Vám držím palce.

  10. Toto je slovensko!!!idioti co nerozumeju nicomu,fandim barcelone a fer by bolo vysielat prvu 5ku v la lige,jeden zapas???to je len vtip pre celi svet,gratulujem tomu negramotnemu co toto vymyslel!!

  11. Bud rad aj za ten jeden zapas. Na buduci rok to nemusi vysielat nikto, prava su drahe. Ved do toho nesla ani DIGI ani Sport1. Navyse Dajto mas zadarmo.

Komentáre už nie sú povolené.