Reklama

Veľká ochutnávka programu JOJ Cinema pre všetkých zákazníkov Plustelky, až do konca roka

Prevádzkovateľ terestriálnej platformy Plustelka, spoločnosť TowerHome, pripravil pre všetkých svojich zákazníkov dlhodobú ochutnávku filmového programu JOJ Cinema. Všetci zákazníci operátora s aktívnym zariadením Plustelky tak budú môcť od soboty 1.augusta až do 30.decembra 2015 sledovať JOJ Cinema bez mesačných poplatkov. Platforma tak dočasne ponúkne opäť tri neplatené programy: ČT1, ČT2 a JOJ Cinema.
Pokračovanie nižšie:


Všetci diváci Plustelky sa môžu teraz usadiť v pohodlí svojho domáceho kina a ochutnávať s Plustelkou tie najlepšie filmy na JOJ Cinema. Nová filmová stanica ponúka ročne viac ako 50 titulov v premiére a približne 90% videotéky tvoria filmy natočené od roku 2010,“ uviedla platforma na svojom webe.

JOJ Cinema je štandardne súčasťou balíčka Plustelka štandard. V období od 1. augusta do 30. decembra 2015 bude vysielanie tejto filmovej stanice dočasne dostupné aj pre zákazníkov Plustelka mini. Ochutnávka sa týka len zákazníkov platformy, ktorí majú aktivované jedno zo zariadení Plustelka (CAM modul, prijímač Zircon T3000 alebo samostanú dekódovaciu kartu). JOJ Cinema preto nebude vysielať nekódovane (FTA) pre všetkých, ale kódovane systémom Irdeto v režime free-to-view (FTV).

Všetky televízne programy z Plustelky sú šírené v rámci štvrtého celoplošného multiplexu, ktorý pokrýva viac ako 85% slovenských domácností.

Viac informácií o Plustelke si môžete prečítať na tejto stránke. Pripomeňme ešte, že s CAM modulmi Plustelka a samostatnou dekódovacou kartou Plustelka/Voľná telka je tiež možné prijímať aj programy prostredníctvom satelitu. Podrobnejšie informácie sme priniesli v tomto článku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Veď zo slovenského DVB-T ubúdajú slovenské celoplošné gratis kanály ako Dajto. Keď to pôjde ďalej takýmto smerom, tak to bude ešte chudobnejšie, nie bohatšie.

  2. Dobre rozhodnutie ale s jednov chybov …opat sa zabudlo na divakov Volnej telky.Co tak pustit volne Joj Cinema v avguste pre vsetkych malo by to urcite uspech a rady divakov v Plustelke by sa urcite rozrastli.Zeby nas v Plustelke bolo uz tolko ze sa s divakmi volnej telky netreba vobec zaoberat?…tomu urcite nik neveri.

  3. Kedže mám dekodér Plustelka kôli programom ČT1 a ČT2 som rád že môžem pozerať aj JOJ Cinema – díki.

  4. ja som dal za kartu pred dvoma rokmi 35,90 🙁
    ale neľutujem,už len kvôli Četečkam a sem tam si zaplatím,hlavne v zimnom období kvôli Eurošportom.To su pre mňa priority

  5. Niekto pohol rozumom.Teraz pôjdu CAM moduly a karty Plustelky ako teplé rožky.Problémom by mohol byť stále slabý signál 4.muxu v niektorých regiónoch.

  6. divak z PD: Pochybujem, ze karty a moduly pojdu na dracku, kym Towercom nespravi masivnu reklamnu kampan. To, ze informaciu zverejnilo zopar specializovanych webov ako je tento, ani zdaleka nestaci. Ked to nie je zverejnene ani na infokanali Plustelky v MUX1, tak sotva niekto v Towercome pohol rozumom.

  7. Ja na Info vidim informaciu mne skor chyba ziva uputavka rozumny priklad nam davaju susedia z HU ktorym nerobi problem dat volne aj na 14 dni stanicu ktoru chcu zviditelnit pre vsetkych.Info kanalu chyba vacsia flexibilita divaci cakaju omnoho viac ako je v sucasnosti.Budi dojem stereotypu to by sa malo cim skor zmenit.

  8. L14: Kde to vidis? Prave cumim na infokanal, a nic. Je tam uz starsi oznam o zaradeni JOJ Cinema do Plustelky, ale o jej spristupneni v rezime FTV ani skrt.

  9. No presne tak som to myslel vyznam spristupnenia Joj cinema by malo zmysel keby sla volne pre vsetkych,Casove obmedzenie pre divakov volnej telky malo byt ked aj na kratsiu dobu volne povedzme 2 az 4 tyzdne. Cela tato akcia by tym bola viac produktivna a ucel splneny. Zda sa ze tu chyba vacsia spolupraca medzi vysielatelmi a Towercomom.

  10. uz nevedia ako od ludi vyberat peniaze tak nukaju toto ale dokedy tak to bude ako so skylinkom zadarmo a cuduj sa svete nech clovek plati len a takto bude aj s plustrelka satelit

Komentáre už nie sú povolené.