Reklama

Spartak TV HD naladia diváci cez anténu už aj v Martine

Telekomunikačný operátor AVIS dnes rozšíril ponuku lokálneho multiplexu v Martine o športový program Spartak TV vo vysokom rozlíšení (HD). Pre jeho naladenie odporúčame všetkým divákom, ktorí majú možnosť prijímať tento miestny multiplex, aby spustili automatické vyhľadávanie programov na svojom televízore prípadne set-top-boxe.
Pokračovanie nižšie:


Miestny vysielač v Martine bol spustený koncom októbra 2014, podľa platného povolenia je umiestnený na budove Slovenskej národnej knižnici, vysiela na 41. kanáli s výkonom 2 kW vo vertikálnej polarizácii. Aktuálne šíri štyri televízne programy: TV Severka, Šlágr TV, TV Noe a Spartak TV HD. Všetky vysielajú nekódovane (FTA).

Televízia Spartak vysiela od 21. februára 2014. Vo vysielaní sa primárne zameriava na futbalový klub Spartak Trnava. Kanál naladia diváci u vybraných káblových a IPTV iperátorov, ako aj v rámci lokálneho DVB-T multiplexu v Trnave na 33. kanáli či cez lokálne vysielače AVISu v Nitre (36. kanál), Nových Zámkoch (40. kanál), Bratislave (32. kanál), Liptovskom Mikuláši (23. kanál) a Martine (41. kanál).

sparta_tv_hd1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Este by mohli pridat Dajto.Ked moze vysielat v B.B v lokalnom muxe na 23 kanale na ul. Pieninska 25. Nam divakom by sa to hodilo.Avis je uz aj teraz uspesny a u nas ho uz bezne zaradujeme do byt.domov takze zaujem ludi o jeho mux stupa a tak to ma byt.

  2. Verím , že na rade sú Košice, Prešov ,Michalovce a Tatry.

  3. pre mmc este rano to bolo na portali Digitalna tv.sk a tak to bolo mylne info co som ja nemohol vediet.Teraz to uz maju opravene takze ok mas pravdu.

  4. Teraz ráno bývajú dobre prijmove podmienky podarilo sa mi v Zitavany pri zlatých mor.chytiť davis z ba na 32kanáli avšak nitra avis 36k.mi večer a ráno odíde lebo na 36k. vysiela rakúsky dvb t2 neviem preco to nenechali na 54kanáli v nitre asi nerozmýšľaju

  5. @Rado
    uz sa to tu niekde riesilo. Mali by ho pridavat aj do dalsich, no najprv tam ten stream z Trnavy nejak musia dostat.

    @Miro
    aku pouzivas antenu, zosik?

  6. antenu vyzera ako byvala colorka len kratšia v krabicke symetrizačny a pol metra dalej zosilovac napajaný 12v adapterom a spartak tv cvhytam priamo z trnavy na 33kanale mam aj set top box strong dvb-t2 odomknuty na rakusku simpli tv vecer a rano mi ide 53 a 60kanal ale 36k je ruseny nitrou avis takze nechytim ani avis ani rakusky mux dvb t2 tiež 36k

Komentáre už nie sú povolené.