Reklama

freeSAT vyradil z oficiálnej ponuky M4 Sport

Satelitný operátor freeSAT vyradil zo svojej oficiálnej ponuky pre slovenských predplatiteľov program M4 Sport (SD aj HD), ktorý odštartoval vysielanie 18. júla tohto roku.

K vyradeniu maďarského verejnoprávneho športového programu M4 Sport došlo hlavne kvôli prenosom z pretekov Formuly 1 na ktoré má na Slovensku a Česku vysielacie práva exkluzívne prevádzkovateľ športových kanálov Sport1 a Sport2. Žiadna iná televízia preto nemôže vysielať preteky F1 na našom území. Oficiálne stanovisko SportTV si môžete prečítať tu.
Pokračovanie nižšie:


M4 Sport vyradila platforma freeSAT z programového rastra bez upozornenia svojich predplatiteľov. Po vyradení stanice došlo aj k drobným úpravám poradia kanálov v dodávaných boxoch. Ak používate preto dodávaný satelitný prijímač odporúčame Vám ho reštartovať.

Vysielanie M4 Sport na satelite Thor 6 (0,8°W) pokračuje v SD a HD kvalite aj po vyradení z programového rastra platformy freeSAT, keďže UPC DTH ho ponúka aj naďalej maďarským predplatiteľom platformy UPC Direct.

Aktualizované o 17:40: Vyradenie programu M4 Sport je podľa freeSATu len dočasné riešenie. Viac informácií si môžete prečítať v tejto správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Trapošina boja sa, že ich sledovanosť bude minimálna a kto má DVB-T a žije pri hraniciach madarska tak si tu stanicu vedia naladiť bez problémov a pozerať tam F1.

  2. Niekomu ide, niekomu nejde… Podobne ako ďalšie české a maďarské programy.

  3. Sa cudujem ze este niekto pouziva tie ich srotaky kde si nenaladis programy ake chces. Mam Amiko a slape.

Komentáre už nie sú povolené.