Reklama

freeSAT: M4 Sport by sa mal opäť objaviť v ponuke, niektoré prenosy však budú blokované

Satelitná platforma freeSAT má v pláne opäť sprístupniť maďarský športový program M4 Sport oficiálne aj slovenským predplatiteľom. Súčasné vyradenie z programového rastra je tak len dočasné riešenie.

Z dôvodu konfliktu vysielacích práv na niektoré športové podujatia je spoločnosť UPC DTH, S.à r.l., prevádzkovateľ satelitnej televízie freeSAT, nútená dočasne pozastaviť retransmisiu kanálov M4 Sport a M4 Sport HD zákazníkom zo Slovenska,“ informoval dnes operátor mailom svojich predajcov.
Pokračovanie nižšie:


Pracujeme na technickom riešení, ako obmedziť vysielanie iba konkrétnych športových podujatí, kedy by sme boli schopní znovu spustiť kanál M4 Sport,“ uvádza ďalej v stanovisku.

Športový program M4 Sport v SD a HD kvalite, tak budú môcť opäť oficiálne prijímať aj zákazníci s dodávanými prijímačmi priamo od operátora, kedy sa tak stane zatiaľ nie je známe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ja sa divim ze im madari dali povolenie vobec na sirenie v SR. Ved ofiko nemaju ani CT Sport.

  2. Ja by som bol osobne rád, keby M4Sport získal vysielacie práva na anglickú futbalovú ligu, a tešil sa z hromadného odchodu užívateľov z DIGI…
    Namysleným šéfom Telecomu, by aspoň brnkli po nose..Ved čo je to za spolok, ktorý robí napriek sebe ? Od septembra Digi sport na Magiu prechádza do vyššieho balíka, detský program Magia nie je na Digi ..atd atd
    Ale čo už ? Na Slovensku je to tak ….

  3. @Alexander Na M4 Sport budú rušené u nás aj tie terajšie medzinárodné prenosy, uvažovať o ďalších je zbytočné. Premier League nehrozí ani z ich hľadiska, a z nášho už vonkoncom nie.

  4. @ryan prosím o upresnenie slova „u nás“…
    A mám taký dojem , že moje slová sa naplňajú, kedže digi „získal právo na vysielanie boxu, volejbalu „…….
    U mňa M4Sport ide, aj pôjde bez rušenia …..

Komentáre už nie sú povolené.