Reklama

Formula 1 aj naďalej exkluzívne na staniciach Sport1 a Sport2

Spoločnosť AMC Networks International dnes potvrdila, že vysielanie pretekov Formuly 1 aj naďalej zostáva exkluzívne, pre slovenských a českých divákov, na športových kanáloch Sport1 a Sport2. „Vedenie Formuly 1 potvrdzuje, že žiadna iná komerčná či nekomerčná televízia nemá právo vysielať preteky F1 na území Českej republiky a Slovenska,“ uvádza AMC v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:


AMC Networks International Central Europe je jediným a výhradným držiteľom práv na preteky F1, sprievodné preteky GP2 a britský dokumentárny seriál Legendy Formuly 1, ktoré vysiela na svojich športových staniciach Sport1 a Sport2 a Sport3. AMC získala exkluzívne práva na vysielanie od roku 2015 a to na obdobie troch rokov. Po túto dobu je AMC jediným vlastníkom práv a je pripravený poskytnúť všetky potrebné kroky proti iným komerčným či nekomerčným televíziám, ktoré sa rozhodnú F1 vysielať na našom území.

Vysielateľ tiež dnes uviedol, že počas prenosov F1 zaznamenáva nárast sledovanosti svojich športových kanálov a to až o niekoľko násobne oproti normálu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To je skvelé že Formule ostávajú na Sport 1,2 a 3 ale V novej DIGI TV na Slovensku a v Česku ešte stále neni Sport 2 už 7 rokov a Sport 1 a 2 HD buď DIGI a Telekom sa polepšia Inak prejdú zákazníci k Skylinku,freeSATU a Plustelky

    A čo na to vy chcete Sport 2 v Novej DIGI? Povedzte Áno chcem Sport 2,Sport 1 a 2 HD v Novej DIGI

  2. M4 Sport má práva na F1 a freeSAT ho šupol do ponuky pre SK a CZ. A to bude ten problém.

  3. Ja pozerám F1 na nemeckej RTL ktorá ide voľne. A čo sprava s tým? Zažalujú RTL? 🙂

  4. freeSAT dostala Varovanie od Sport TV Nepozerajte M4 Sport s Formulou 1 lebo žiadna Slovenská,Česká a iná Nemá Také práva ako AMC Networks

  5. F1 ide voľne aj na ORF eins. Čo z toho, keď je to len exkluzívna nuda.

  6. Peter Macko: Co takto zacat pouzivat interpunkciu? Lebo Tvoje prispevky som musel syntakticky rozoberat asi 5 minut, kym som (mozno) pochopil, o co v nich ide. 🙂 Vsimol som si, ze je to cim dalej, tym castejsi jav, takto hekticky nakopit slova uplne bez bodiek, ciarok, otaznikov atd. A zdaleka nie len v tomto fore. Zeby daka moda? Alebo infekcna digitalna demencia…?

  7. Mám novú DIGI TV a u mna ide iba Sport 1 a nemal som šancu si pozrieť F1,lebo bol blbý Box.To je vrchol a platiť treba tak či tak.

Komentáre už nie sú povolené.