Reklama

Slovak Telekom získal práva na vysielanie zápasov UEFA Ligy majstrov na ďalšie tri sezóny

Skupina Slovak Telekom dnes oznámila, že po dvoch úspešných rokoch vysielania nakúpila televízne práva na zápasy UEFA Ligy majstrov aj na nasledujúce tri sezóny.

Magio TV je na slovenskom trhu už roky etablovaná ako kvalitná digitálna TV, ktorá popri špičkových funkciách na kvalitnej sieti ponúka zaujímavý obsah. Momentálne sa sústreďujeme na dve oblasti: šport a detského diváka. Zatiaľ čo pre deti sme nedávno uviedli Ťuki TV, vlastný exkluzívny kanál, pri športe sa snažíme získať to najlepšie zo sveta. Pokračujeme s vysielaním Premier League a som veľmi rád, že môžem oznámiť, že až do roka 2018 plánujeme vysielať aj zápasy UEFA Ligy majstrov pre našich zákazníkov Magio TV, aj DIGI TV,“ uviedol Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market spoločnosti Slovak Telekom.
Pokračovanie nižšie:

UEFA Liga Majstrov aj naďalej na DIGI Sport 3, 4 a 5
Zápasy UEFA Ligy majstrov sú vysielané na troch TV staniciach: DIGI Sport 3, 4 a 5. Diváci môžu sledovať až tri zápasy naživo v utorok i stredu a samozrejmosťou sú aj 10-minútové zostrihy zo všetkých zápasov hracieho dňa, ktoré budú nasledovať hneď po skončení Štúdia Ligy majstrov.

Slovak Telekom získal televízne práva na UEFA Ligu majstrov na nasledujúce tri sezóny (t.j. 2015/2016, 2016/2017 a 2017/2018). Pokračovať bude naďalej aj v slovenskom televíznom vysielaní všetkých ostatných stretnutí daného kola. Tri zápasy v hrací deň sú vysielané naživo, ostatné v plnom rozsahu zo záznamu.

UEFA Liga Majstrov pre zákazníkov Magio TV, aj DIGI TV
Vysielanie UEFA Ligy majstrov na TV staniciach DIGI Sport 3, 4 a 5 bude dostupné pre všetkých zákazníkov DIGI TV.

Všetci zákazníci Magenta 1 resp. zákazníci so službou TV L a XL budú mať tieto kanály k dispozícii bezplatne.

Slovak Telekom uviedol bezplatne na ukážku všetky TV stanice s obsahom UEFA Ligy majstrov pôvodne do konca roka 2013 a viackrát túto akciu predĺžil. S novou sezónou sa v rámci exkluzivity TV kanálov bude orientovať najmä na zákazníkov v balíčkoch L alebo XL.

UEFA Liga Majstrov aj v HD či na Magio GO
Slovak Telekom naďalej ponúkne možnosť sledovania zápasov UEFA Ligy majstrov aj v pohybe vďaka mobilnej aplikácii Magio GO.

Pri Magio TV (IPTV vysielaní) môžu zákazníci sledovať všetky TV stanice DIGI Sport aj v HD rozlíšení.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Opravte ma, ak sa mylim, ale Liga majstrov je v ramci Digi sportu licencovana len na uzemie Slovenska, preto sa doteraz vysielala vzdy na kanaloch 3, 4 a 5 (tie boli v ponuke len v SR). Teraz pisu, ze budu na DS 2, 3, 4, to znamena, ze LM na Digisporte 2 budu sledovat aj ceski divaci?

    1. @hemendex
      Upozornili sme na to Telekom no nevyjadrili sa nám k tomu zatiaľ. Máte pravdu bude to len na DIGI Sport 3,4 a 5.

Komentáre už nie sú povolené.