Reklama

Plustelka rozširuje svoju ponuku o JOJ Cinema, TV LUX už len v 1. multiplexe

Spoločnosť TowerHome dnes rozšírila ponuku terestriálnej platformy Plustelka, ktorá je dostupná divákom prostredníctvom štvrtého celoplošného multiplexu, o nový filmový program JOJ Cinema. Program je od začiatku vysielania kódovaný systémom Irdeto (CAID: 0668 a 069A). Pre príjem je preto potrebné jedno zo zariadení Plustelky (dekódovacia karta, modul respektíve box) a mať aktivovaný balíček Plustelka štandard, ktorý aj po rozšírení nového programu zostáva na hodnote 5,99 € mesačne.
Pokračovanie nižšie:


JOJ Cinema je v poradí už siedmou televíziou JOJ Group. Divákom vo vysielaní prináša filmy všetkých žánrov 24 hodín denne v českom jazyku vrátane upútavok. Na výber je okrem českej aj originálna audio stopa. Samotní diváci si tak budú môcť vybrať či chcú filmy sledovať v českom, alebo originálnom jazyku.

Po pridaní JOJ Cinema opustil štvrtý multiplex katolícky program TV LUX. Ten sa na základe dohody s vysielateľom a spoločnosťou Towercom presunul do 1. celoplošného multiplexu a stáva sa súčasťou Voľnej telky, v nekódovanom režime (FTA) a v kompresnom štandarde MPEG-2. Divákom, ktorí doteraz sledovali TV LUX vo 4. multiplexe, odporúčame spustiť automatické vyhľadanie nových TV staníc na televíznom prijímači, ktorý vyhľadá a uloží TV LUX už na novej pozícii.

Aktuálna ponuka programov Plustelky:
Plustelka ponúka aktuálne dva neplatené televízne programy ČT1 a ČT2, ako aj jedenásť platených (voliteľných) programov JOJ Cinema, Sport2, Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice za 5,99 eur mesačne a to bez akýchkoľvek záväzkov. Všetky programy z ponuky Plustelky (aj neplatené) vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a sú kódované systémom Irdeto.

JOJ Cinema

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zaujimavy tah od Towercomu … este dat do I.Muxu Ct1 a Ct2 a maju moznost pridat dalsie 2 programy do plustelky…

  2. TowerHome/com by sa už konečne mal zobudiť, pokryť celú SR a vytvoriť programovú ponuku ako susedia HU. Tam je DVB-T na profesionálnej úrovni. Naši sa môžu hanbit!!!

  3. Kompletná ponuka programov v HU MinDig TV: hu.wikipedia.org/wiki/MinDig_TV

  4. Pre porovnanie:Čechy Mux3 pribudol-Barrandov plus,Kino Barrandov zadarmo.
    Slovensko-Joj Cinema-kódované za € € €.

  5. Este som nemal čas sledovať JOJ Cinema, ale pokial dajú aspoň jeden dobrý film do týždňa tak to nebude zle. Ono zase načo bude 30 kanálov zadarmo keď naň za rok ani neprepnem.

  6. Mohli by pridat do neplatenej ponuky plustelky CTD/Art to je vyborny program relativne zdarma! 🙁 (plustelku mam – CT su super vec navyse za jednorazovy poplatok ale neplatim 6 euro mesacne lebo to za to nestoji)

    k JOJ cinema sa nebudem vyjadrovat ked ho dali do platenej ponuky (nemozem pozerat) a nevidim v nom nejaku exkluzivitu, nechcem zhadzovat novy projekt

  7. Cinema je ale lepsia zase ako Film+. Ten mozu vyhodit a pridat Minimax lebo nase deti nemaju co pozerat. Nickeloden je onicom.

  8. JOJ Cinema by mohli pustiť aspoň na 1 deň voľne. Maďari idú na to rozumne.

  9. JOJ Cinema mám na Skylinku, pokiaľ chcete pravý filmový kanál, tak momentálne šlape na päty nie Film+ ale skôr HBO, ktoré presedlalo len na samé seriálové hity, kde sú tie staré časy…

  10. V juli na JOJ Cinema:

    Pozdrav zo Spermobanky
    Hostitel
    Let’s dance 4
    Step Up 5

Komentáre už nie sú povolené.