Reklama

Na transpondéri Slovak Telekomu sa objavil nový kanál Test 3D

Na jednom z transpondérov spoločnosti Slovak Telekom na družici Thor 6 (0,8°W), frekvencii 11 977, sa dnes objavil nový televízny kanál s názvom Test 3D. Jedná sa o neverejné technické testy, vysielanie stanice je preto od začiatku kódované systémom Nagravision (CAID: 1882) a nie je dostupné pre zákazníkov.
Pokračovanie nižšie:


V čase písania správy boli na programe k dispozícii dve audio stopy v kompresnom formáte MPEG: slovenská a česká. Dátový tok programu sa pohyboval na 5,2 Mbps.

Ďalšie podrobnosti aktuálne zisťujeme priamo u spoločnosti Slovak Telekom. Ak sa nám niečo podarí zistiť, budeme Vás samozrejme informovať.

Doplnené: Podľa neoficiálnych informácií testuje Telekom na programovej pozícii s názvom Test 3D nový program v HD kvalite. O aký sa konkrétne jedná, nie je zatiaľ známe. V každom prípade sa nejedná o testovanie v 3D kvalite.

Technické parametre pre príjem kanálu Test 3D:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 977 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Test 3D
Provider: ST
Kódovanie: Áno (Nagravision)

testtest3D

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Načo je komu nejaký Ťuki HD. Deťom stačí úplne aj SD. Chcelo by to Animal Planet HD alebo Discovery HD.

  2. @Martin: Veď telekom Animal Planet HD aj Discovery HD Showcase má.. skôr by mali pridať Nat Geo Wild HD, lebo ich naivná ignorácia raz skončí tak, že ľudia si nájdu iné cesty, keď budú ignorovať platiacich zákazníkov.

    Najnovšie do Apple TV (cena 79€) popri HBO pribudne aj National Geographic..

Komentáre už nie sú povolené.