Reklama

Ďalšia ochutnávka v maďarskom DVB-T, nekódovane pôjde Discovery Channel, Discovery Science a TLC

Maďarská terestriálna platforma MinDig TV Extra, ktorú prevádzkuje Antenna Hungária, pripravila aj v najbližších týždňoch ochutnávku vybraných televíznych programov pre divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom DVB-T. Tentokrát budú môcť diváci sledovať dočasne programy z dielne Discovery Networks.
Pokračovanie nižšie:


Od dnes 5. júna až do 19. júna 2015 bude vysielať nekódovane kanál Discovery Channel, následne od 19. do 30. júna Discovery Science a od 30. júna do 14. júla TLC.

Po ukončení promo vysielania budú opäť všetky programy zakódované systémom Conax a sprístupnené iba predplatiteľom MinDig TV Extra.

Discovery Channel a TLC vysielajú v maďarskom multiplexe D, Discovery Science je šírený zase v multiplexe E. V čase písania tejto správy už vysielal program Discovery Channel nekódovane.

Ochutnávka programov môže byť zaujímavá nielen pre divákov, ktorí vedia po maďarsky, keďže na všetkých troch kanáloch je dostupná aj originálna (anglická) audio stopa.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Už som chcel ísť otočiť anténu ale Discovery Channel nekódovane je super správa. Ďakujem za info.

  2. Škoda, že to nemám možnosť pozrieť. V BB si ani neškrtnem.

  3. Približne raz za 1 – 2 mesiace je v maďarskom DVB-T odkódovaná na ukážku [promo] niektorá z platených televíznych staníc.

  4. Skvely priklad pre Towerhome.Aj takto sa mozu docielit vysledky a posun Dvbt aj na SK,Je to vyzva pre Towerhome.Nasi juzny susedia nam predvadzaju ako na to a robia to naozaj dobre.Mam dojem ze si svojich divakov vazia viac.My ked nieco pustime volne tak divakov z Volnej telky neviem preco vynechame.Stalo sa to pred vianocami a teraz v maji na druhe vyrocie Plustelky.Ty divaci ktori uz Plustelku maju ochutnavku predsa az tak nepotrebuju.Divacka rezerva je teda vo Volnej telke a o tuto akoby Plustelka nemala zaujem dovod neznamy…

Komentáre už nie sú povolené.